Персональна виставка "НеВигадані Історії"

Aug 17, 2016 18:39

  Запрошую вас всіх завітати на мою персональну виставку, яка відбудеться наприкінці літа, в чудовому місці АртПричал. Всім бажаючим покажу свої альбоми, скетчі, з собою зможете забрати чарівний конверт. Будемо спілкуватися, слухати чудову живу музику та дивитися на краєвиди рідного міста Києва!
П
"НеВигадані Історії"

«НеВигадані історії» - це серія робіт , де кожна картина має свою невелику історію. Вони можуть перенести вас на мить в чарівні світи та країни. Ви побуваєте в Італії, Мексиці, Новій Зеландії. Підніметесь на дахи різних міст, прогуляєтесь вздовж океанських хвиль та побуваєте в казковому лісі. Відвідаєте балет, побачите китів, пухнастиків та кроликів. Якщо ви тут зустрінете щось таке, чого не бачили ще у своєму житті, то не відкидайте одразу ідеї, що такого не існує. Усе в житті можливе .

«Я люблю мандри, природу та казки. Мені подобається створювати картини, сюжети яких переплітаються з вигаданим та справжнім. За допомогою фарб я розповідаю, що бачила насправді та доповнюю чимось своїм, казковим або реалістичним. В моїх роботах зустрічаються маленькі персонажі, бо через них можна передати щось більш глибоке і серйозне. Кожен може знайти в картинах для себе щось своє або, можливо, знайти там і себе самого» - розповідає Ольга.

На виставці будуть представлені близько 30-ти робіт, більшість з яких зовсім нові, яких ніхто ще не бачив. А також можна буде подивитися на відкритті 25-го серпня альбоми з іншими роботами, фотографії ілюстрацій та казку автора «Нічна пригода».
 Виставка триватиме в приміщенні "АртПРИЧАЛ" за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, причал №2

Відкриття виставки 25 серпня о 19:00. Вхід вільний.
  В цей день буду там до 22-ї години.
Previous post Next post
Up