коротко не выйдет...

Apr 04, 2013 20:16

Оригинал взят у oksana107 в коротко не выйдет...
Вчера Путник1 положил свое перо на мой скромный пост "Коротко"Я знала, что Л.В. не в теме украинского национализма, к тому же спорить с ним не люблю, ибо он как царь Соломон - любит по Ветхому, а судит по Новому Завету. В первом же комментарии Лев  намекнул, что УПА якобы пилила поляков пилами ( Read more... )

радиовыигрыватель

Leave a comment

uawarrior_south April 4 2013, 18:22:12 UTC
Навіщо Ви спілкуєтеся із тими тінями вчорашньої ночі? Вони абсолютно непробивні особисті - хибна логіка закругляє в саму себе. Вони точно так само думають про нас - що не міняє того факту, що оцінка Православної Церкви цих породжень пекла, їх ідеології та практики є одностайна.

Я їх дуже люблю - бо ці люди завжди до Християнства апелюють. Вони нам Голодомор влаштовують та масові вбивства через катування в кожному облцентрі - а ми повинні жорстко слідувати ідеалам Євангелія щодо них! Причому в самій радикальній формі - в абсолютній святості. І ніяк інакше!!
Тому я їх за це люблю, хоч вони і радикальні антихристияни, та ідеологічні, юридичні та моральні спадкоємці богоборського руху - але це дуже показова постава (в сенсі психопатології також).

Рано чи пізно ми возьмемо в руки владу - і залишимо їх як доказ нашої високої демократичності та толерантності до ідеалів грін пісу. Головне щоби ніхто не вбив цю потолоч випадково - вони спеціально виступають проти нас, щоб спровокувати власну смерть. Це інстинкт самогубства на фоні перманентних психічних проблем, в яких вони звинувачуюють то нас, українців, то свого батька сталіна, який нас всіх не вбив, на їх превеликий жаль. :)

Ну й хіба ж коммі-русо-патріоти не няшки? :))

Їхня постава щодо прославляння сталіна буде оцінена Святою Церквою.
В решті - думаю, що спілкування із ними слід уникати по можливості - довести їм нічого не можна. На жаль.

UPD. Прочитав суть суперечки -поміняв думку.
Якийсь смисл у викритті їхніх вигадок та побрехеньок - таки є. Cам я простий хлоп - все що вони кажуть сприймаю як брехню за умовчанням, включно із матеаматичними рівняннями ала 2*2=4. Не вірю я їм. *** Але для політісторії все ж таки важлива об*єктивність - тому змінив свою думку про спілкування із ними.
Варто захищати правду! Це достойна справа, навіть у відношенні цих ненаукових фантастів, схиблених на ненавсті.

Reply

oksana107 April 4 2013, 18:59:56 UTC
так))
я саме тому всю їх маячню розбираю. Не можна їм дозволяти впливати своїми висмикнутими цитатами на погляд тих, хто просто не має часу читати джерела.

Reply

marinazen March 14 2014, 05:20:03 UTC
а не получается добиться массовости, да? А хочется чтобы все встали в ряд и заорали Бандера -херой? Херой херой.

Reply


Leave a comment

Up