Leave a comment

eremenkomicola February 2 2015, 08:27:11 UTC
Взагалі-то, організована злочинність існувала завжди. Просто в різних формах. Гітлер, як і Сталін - це також організована злочинність. Є нижчі форми злочинності - це усілякі "тріади", "братва", "якудзи". А є більш високого рівня - це усілякі "клуби", "форуми", "фонди". Українська організована злочинність почала виникати на початку 90-х, але й так і не виникла, оскільки була знищена російською братвою, за якою з самого початку стояла "кегебешна" братва.

"КГБ" попри всю його монструазність, був організацією різноплановою. Але вершиною його був ПГУ - еліта з еліт, нащадок славного ІНО ОГПУ. І саме в надрах КГБ створилась ще в кінці 80-х зашифрована група, ставлеником якої і є Хуйло Первий.І в них давно вже налагоджені контакти із різними іноземними "товариствами та клубами" по інтересам, що користуються бетоном для переконання непонімающих.

Для розуміння нинішніх розкладів в геополітиці, які не виникли на пустому місці, потрібно піти назад в історію. І саме історію сталінскої індустріалізації. До цього часу ніхто не може дати простої відповіді на просте питання - звідки у Сталіна взялись гроші на американські заводи. І ось тут якраз і криється відповідь на просте питання - хто там згори крутить землю.

Ось ці всі

Reply


Leave a comment

Up