Афтепаті

May 19, 2014 22:51

Вчора був дуже цікавий футбольний день. У Києві водночас грали такі команди, що, якби не перемир'я, у місті було б гаряче! Але, тим не менше, навіть і з тимчасовим миром було дуже-дуже цікаво. Після ігор хлопці домовились зробити групове фото на пішоходному мості. Зголосилися ультрас "Динамо", "Чорноморця", "Металіста", "Оболоні", "ЦСКА Київ", "Карпат", "Ворскли", "Зорі", "Нафкома", "Десни" (і тих, про кого я не знаю, але залюбки згадаю, якщо ви підкажете). Журналісти пишуть про 3 тисячі учасників. Я рахую погано, тому повірю на слово. Пропоную подивитись на це чудове дійство крізь об'єктив моєї камери.

P.S. Не ліпила жодних тегів на фото, тому пам'ятайте про те, що використовувати чужу роботу без дозволу та вказання авторства - погано. І не випробовуйте долю і моє терпіння. Так не хочеться нуікому більше жииття псувати :) Гих. Приємного перегляду.
















fckl, піротехніка, оболонь, металіст, pyro, зоря, Київ, ultras, десна, fcnb, ворскла, нафком, fcdk, динамо, fcok, українське, карпати, cska, Україна, fccd, fcmk, ФКДК, fczl, fcco, fcvp, фото, ультрас, футбол, піро

Previous post Next post
Up