за прахвесійного хватографа

Jun 22, 2015 15:45


Ну, було діло. Старша дочка, як всі всі дівчатка, хоче бути принцесою, а як ні - то принаймні балериною. Ну і ходить раз на тиждень в балетну школу. І то добре - їй цікаво, та і танцювати навчать... Мало того, вони цього року влаштовували виставу, то ми туди ходили, дивилися, як вона на сцені ніжкою подриґувала... Мова не про те. Мова про фотографії. Нам, глядачам, фотографувати було строго заборонено, щоб не відбирати хліб у прохвесійного хвотографа - він і його команда вели фото- і відеозйомку... Ну, те що фотки - гавно, стало зрозуміло одразу з тих контрольок розміром з хєр та ніхрєна, по яких треба було розпізнати своє чадо і замовити фотки. Я б точно зняв все дійство не гірше, особливо, якщо мене б обложили такою технікою...

Ось нарешті я дістався до своїх закромів і вирішив ті фотки таки замовити. І поліз на його веб-сторінку, щоб з ним зв'язатися... Заодно і на представлені там зразки робіт подивився... ось вони, у всій красі:

http://fotodm.de/cms/website.php?id=/de/index/portrait/hochzeit.htm

там іще є просто патрети, діти, предметка/реклама, пейзажі, балет і т.і. потикайтесь у ссилки.

Ре-міс-ник. А не фото-х...-дожник... Ото, ..., вся фантазія - взять і фотку в фотожопі замилить по краях, щоб створити для клієнта "ху..дожественнок размытие"... а що, клієнтура хаває... і, напевно, рада такому художньому підходу... а іще, на них на всіх наклеєні посмішки в 42 зуба...

Я так не працюю. Я двічі знімав на весіллях, один раз давно в 2007-му на плівку і в минулому році на цифру і плівку... Принаймні, люди у мене на фото живі, а не манекени з дерев'яними мордами в позі "а станьте так і зобразіть із себе щось"

проте, фотографом мені навряд чи стати - надо страшна конкуренція. Бо всі мнять себе вялікімі фотоху..дожніками... А я, на жаль, себе таким не мню.

Оригинал записи и комментарии на LiveInternet.ru
Previous post Next post
Up