ПАМЯТКА ТИМ, ХТО ВПЕРШЕ ЗБИРАЄТЬСЯ НА МАЙДАН! (НЕ ПРОСПІТЬ СВОЮ ДЕРЖАВУ!!!)

Feb 16, 2014 09:25

1. Вас там не вб'ють! Якщо будуть якісь активні дії, то ви вже самі вирішуєте що вам робити: захочете йти в бій - записуйтесь в ПС чи самооборону, де вам нададуть мінімальну екіпіровку для захисту, але своя теж вітається.

2. Добиратись в Київ можна машиною, автобусом чи потягом. Машини можуть зупиняти і перевіряти, з автобусами рейсовими не знаю, а от потягом без проблем все. Тільки на вокзалі в столиці перевіряють великі сумки.

3. Поїсти вистачить всім! На Майдані розносять на підносах канапки і чай. В спеціальних наметах-кухнях роздають гарячі страви - борщ, суп, кашу. Не лишніми будуть продукти, які ви можете принести туди(спеціалізований пункт прийому харчів в будинку профспілок).

4. Переночувати можна в наметах вашого міста, де вас тепло приймуть або піти в КМДА, Профспілки чи УкрДім - там можна домовитись за ночівлю. Краще з собою мати каремат чи спальний мішок.

5. Медичну допомогу можна отримати від бригад, які курсують Майданом, в наметах з червоними хрестами чи в будівлях КМДА, Профспілок чи УкрДомі

6. На фразу "Слава Україні!" треба відповідати "Героям Слава!"
"Слава нації!" - "Смерть ворогам!"
"Україна!" - "Понад усе!"

7. Якщо хочете допомогти Майдану - можете кинути кошти в скриньки допомоги Майдану, або купити захисну екіпіровку, привести дров, медикаментів чи продуктів.

ЗАРАЗ ВИ ДУЖЕ ПОТРІБНІ НА МАЙДАНІ! ОСОБЛИВО В ЗАГОНАХ САМООБОРОНИ! НЕ ПРОСПІТЬ СВОЮ ДЕРЖАВУ!!!
Previous post Next post
Up