Колядки International. 2012

Oct 14, 2011 09:21



«Колядки International» - Різдвяний фестиваль вуличного мистецтва.

Кращі вуличні артисти та народні колективи з Росії, Білорусі, Фінляндії, Литви, Франції, Італії, Ізраїлю, США, Канади, Куби, Мексики, Бразилії та Аргентини прилітають цього року на Україну, щоб спільно з українськими артистами зробити постановку Різдвяного шоу.

Кілька днів відбуваються інтенсивні репетиції, тренінги та майстер-класи. У Різдвяну ніч, на санях запряжених кіньми, артисти їдуть по околицях стародавньої столиці України, міста Батурин. Музично-театральне шоу відбувається, як і сотні років тому просто на вулиці, перед хатою. Люди виходять на двір та вітають колядників. На знак подяки господарі хати пригощають артистів салом, пиріжками, горілкою - чим стіл багатий.- чим стіл багатий.

Цей мистецький захід спрямований на міжнародну співдружність і дозволяє учасникам протягом декількох днів інтенсивних репетицій та майтер-класів обмінятись унікальним мистецьким набутком та близько познайомитись з народною культурою і традиціями Слав’ян.

В той самий час українцям випадає нагода познайомитись з кращими світовими майстрами народного та вуличного театру та перейняти їхній досвід.

Дати проведення заходу: 3-7 січня 2012
Місце проведення: Україна, острів Обирок, Чернігівська обл., Бахмацький район.

Організатори фестивалю просять всіх кого це може стосуватись сприяти у організації даного заходу, у першу чергу щодо трансферу іноземних артистів.

З повагою,
Ініціатор фестивалю «Колядки International» Леонід Кантер
з питань та пропозицій:
+380 67 230 62 07, leonid.kanter@gmail.com

різдво, Обырок, майстер-клас, Колядки, Різдво, білорусь, гості, рождество, сусіди, острів Обирок, льонька, імєнна жизнь, фестиваль

Previous post Next post
Up