Італія та Польща

Jun 07, 2013 22:45

За останній місяць довелося побувати в двох Європейських країнах: Італії та Польщі.
Обидві залишили по собі приємне враження і бажання повернутися.
Італія здивувала свободою..саме цю країну я б назвала вільною, адже тут люди виглядають і поводять себе асболютно розкуто і вільно. Рим - місто контрастів, як на мене - дуже шумно навколо, і вдень брудно, якщо б я і змогла жити в цьому місті - то тільки по ночах, адже саме в цей період доби Рим стає по-справжньому величним, неймовірно красивим і дуже чистим!
Венеція...не сподобалося майже нічого..скрізь бетон та вода..вузьки вулички, зверхні офіціанти та надмірна вартість будь-чого...Хоча, можливо, ми були там дуже мало для того, щоб побачити справжню венецію, не знаю
В Римі я скуштувала найкраще капучіно в моєму житті...це була така густа та смачна пінка, що її можно їсти як окремий десерт до кави, яка ховається під нею, просто неймовірно. Хоча таке капучіно було не скрізь, що дуже мене здивувало, адже я вважала, що кава в Італіі смачнюща будь де.
У Венеції була дуже смачна паста з морепродуктами, мабуть це було найсмачніше моє гастрономічне відкриття в італії-)
Вразили також потяги, якими ми їхали з Риму до Венеції, комфортні та дуууже швидкі...240 км на годину - середня швидкість, інколи закладало вуха.
Готелі непагані, 3 зірочки були справжніми трьома зірочками.

































































>

Польща - сподобалася. Крахна яка дуже схожа на нашу, але все ж таки не така. Жили у комфорті, їли смачно, пили із задоволенням.
Здивували велосипеди, які можна брати напрокат самостійно; здивував чоловік, який у казковому одязі із довгою палицею "вмикав" вуличні ліхтарики; здивувало безліч маленьких гномів, розкиданих по всьому місту Вроцлав..
Взагалі враження залишилося дуже приємне, трошки казкове-)







Previous post Next post
Up