ИИ и его взгляд на выход из колеса сансары

Feb 19, 2023 00:18

Друзья, не сдержалась, сейчас в тренде общение с ИИ, и вот что он мне нарисовал на запрос: картина маслом - "Выход из колеса сансары".

Всмотритесь в эти картины и выходите, друзья, из колеса сансары. Вдумчивого вам просмотра. Завтра вас порадую новой подборкой картин от ИИ.


Read more... )

искусство, рисунок, openai, картина маслом, ИИ, живопись

Leave a comment

elen_murlen February 19 2023, 11:49:18 UTC
Колесо та водний шлях. Остання картина найбільш сподобалась. Чомусь нагадала вислів «по кому дзвонить колокол»…

Reply

o_san_na February 19 2023, 11:57:26 UTC

І мені з дзвіночком дуже сподобалась картина. ) Взагалі, я була приємно здивована, як він малює. Є різні програми, а в цій програмі, дійсно щось є, щось цікаве, скажімо так, цікава візуалізація. І тут я задала собі питання. ) А ті художники, котрих ми знаємо, дійсно самі писали картини? ) Хтось сам, а хтось можливо вже тоді мав в своєму ресурсі ці технології. Вони малюють картини, пишуть тексти, не здивуюсь, якщо зовсім скоро почнуть будувати і таке інше, ми на порозі іншого світу, Олено, як це не дивно звучить. )

Reply

elen_murlen February 20 2023, 06:25:40 UTC
Цікаво, а скільки разів людство стояло на порозі нового світу? І чим це все скінчувалося?

Reply

o_san_na February 20 2023, 12:02:17 UTC

Судя з того, що ми тут, Олено, з вами розмовляємо, це скінчувалось продовженням життя.

Я зараз більш детально хочу розглянути ідею Міли (Леді Далет), вона вже дуже давно неї розробляє. Є ідея мисливця, він про "гаввах" говорить, а є друга ідея, це практично "гаввах", але й ні, імперил, і знаєте, в цьому щось є, ці дві ідеї сходні, але ж з великими відмінностями, там й погляд буде інший на все. Ідея імперилу, що Земля, є платформою так сказать, де йде перероблення імперилу.

Reply

elen_murlen February 20 2023, 13:08:37 UTC
Ви спілкуєтеся з Мілою? Я відписалася від неї, коли побачила, що вона підтримує війну проти України.
Хоча її дослідження дуже подобалися. Та й те, як вона сприймає світ, теж імпонувало. Але ж, але ж… не розумію, як можна підтримувати теророр. Які цілі це можуть виправдовувати? Чомусь це нагадує твори Маркіза де Сада. Таке ж відчуття, наче є відлуння якоїсь краси в некрасивому.

Reply

o_san_na February 20 2023, 13:30:28 UTC

Я страраюся притримуватись справедливості, вдивляюсь в навколишній світ дуже уважно, як і в себе, бо ми ж пам'ятаємо, ми - це світ, а світ - відображення нас. Якщо чесно, я трохи не розуміла Мілу, її дослідження, зараз бачу, що вона хоче сказати. Вона не проти України, вона говорила про інше, про цей самий імперил. Що Землю зробили базою з переробкі імперилу, і на тих чи інших територіях, його різна кількість, вона не говорила, що ми погані і заслуговуємо на війну, а мала на увазі, що у нас зашкалив імперил і це мало вилитись в щось, чи ваійна, чи катастрофа, чи таке інше. Я хочу зауважити, що росіяни вже нахватались того імперилу, більше чим хто, а тепер представте до чого їх приготовили. А ось землетрус в Турції і був спричинений тим, що наш відроблений імперил попер до них через їх трубні проводи, а їх дуже багато в Турції, плюс вони ж встановлють установки по посиленню скачки гавваху, а ці установки часто є на морях, на кораблях в морі. І ось, коли був скид води (вода - інформаційна флешка, обнулення цієї флешки - скид води, як на ( ... )

Reply

elen_murlen February 20 2023, 13:50:27 UTC
На нашу країну повісили переробку імперілу? Чи як це можна зрозуміти?
Я не можу виключити емоції. На мою думку емоції є такими маячками, які вказують, де є чиста інформація і де маніпулювання, яке видають за знання. Якщо щось викликає у мене відчуття отторгнення, це не завжди лишень моя розумова обмеженність, хоча може бути й таке. Емоції це мої відчуття, які допомагають пізнавати світ, і захищають від небезпеки. Коли навчають позбавитись емоцій, для мене це звучить, як позбавитись якихось органів, накшталт зору, чи слуху… тобто для мене світосприйняття без емоцій є ущербним станом.

Reply

o_san_na February 20 2023, 14:23:47 UTC

Вся Земля перероблює імперил, але різні территорії в різній кількості, це як механизм, поки я так це бачу. Вспомніть історію про газовий потік 2, але ж в мене була думка, що главним беніфецаром в цьома є Турція, не знаю чому, але все вказувало, що туди йде. І питання не тільки ж в цій нитці газовій, в зв'язку з Україною.

Reply

elen_murlen February 22 2023, 07:23:39 UTC
Незрозуміло, яким боком до цього Україна, коли газопотік іде з росії через Україну.
У мене враження, що той вибух був рукотворним. Може пам‘ятаєте, десь за тиждень до землетрусу Ізраїл щось бомбив в Ірані, проскакували повідомлення про підземні заводи де велись розробки зброї. Де гарантія, що ті бомбування не зруйнували підприємство, яке займалося розробкою ядерної зброї чи тощо? Пожежа могла десь стримуватися локально, а могла розповсюдитися на лабораторії і спричинити вибух, який і призвів до землетрусу.

Reply

o_san_na February 22 2023, 13:08:09 UTC

Незрозуміло, яким боком до цього Україна, коли газопотік іде з росії через Україну.

А я не знаю, як в них ця система працює, по скиданню і переробці імперилу. Можна проаналізувати.

Reply

elen_murlen February 22 2023, 15:26:24 UTC
Дійсно, цікаво, як воно там функціонує.

Reply

elen_murlen February 20 2023, 13:13:01 UTC
Дякую, Оксано!
Доречі, у Яти цікаве відео вийшло. Якось я прийшла висновку, що церкви є установами для спалювання, в тому числі могуть бути крематоріями. У Яти є свої думки щодо всього цього, думаю вам буде цікаво прослухати.

Reply

o_san_na February 20 2023, 13:39:46 UTC

Я моніторю Яту, мені цікаве її мислення.

Reply

elen_murlen February 20 2023, 13:18:41 UTC
Дякую, Оксано! Трохи заплуталася в формулюваннях. Якщо егоїзм пагано, а альтруїзм добре, то яка тут різниця, якщо і то і те лишень думки? Це мені схоже на поділяння енергії на білу та чорну, що насправді просто маніпулювання інформацією. Енергія не має окраси, вона токмо живить і заставляє працювати.

Reply


Leave a comment

Up