Берегите друзей. Дежавю, 911

Nov 07, 2022 16:07

image Click to view



В наше время уже много для всех важной доступной информации, учитесь её считывать, Пробуждайтесь!

Read more... )

дежавю

Leave a comment

Comments 10

lj_frank_bot November 7 2022, 14:09:00 UTC
Здравствуйте!
Система категоризации Живого Журнала посчитала, что вашу запись можно отнести к категории: Медицина.
Если вы считаете, что система ошиблась - напишите об этом в ответе на этот комментарий. Ваша обратная связь поможет сделать систему точнее.
Фрэнк,
команда ЖЖ.

Reply


elen_murlen November 7 2022, 16:36:33 UTC
Доброго дня!
Оксано, як у вас вистачає терпіння оте переслуховувати? Я, після того гоніва, яке зробив Іван Бобровс, не можу його ані слухати, ані бачити. І Охотнік, який дружить з Іваном, став викликати у мене відчуття огиди. Я розумію, що це реакція травмованної психіки. Тому виключила із свого інформаційного поля усих, хто мені неприємні.
Рада, що ви продовжуєте свою працю по співставленню і аналізу подій в інфрпросторі! Дякую вам!

Reply

o_san_na November 7 2022, 16:58:19 UTC
Доброго дня!

Я аналізую відео Мисливця (Охотника), його і продивляюсь, він розумна людина, співставляла вже не одного разу його розбір явищ цифрових, і ці явища, Олено, дійсно працюють. Це те, на що потрібно приділяти свою увагу, щоб не було таких Маріуполів, Буч та іншого. Факт полягає в тому, що навіть і Маріуполь можна було вирахувати як і багато чого іншого. Взагалі, це повинні робити аналітичні центри держав, але ж знов же, ми розуміємо, що частіше відбувається не зовсім те, що транслюють в медійній плоскості суспільству. Тобто, не все однозначно, а дуже часто й маніпулятивно, бо верхи не задіяни в втратах, частіше задіяне населення, котрим ці верхи і управляють.

А я рада, що ви з'явились, і що у вас все добре, в тому сенсі, що живі та здорові, все інше подолаємо, мудрості нам всім!

Це вам для покращення настрою.

Дивись, який реально красивий ( ... )

Reply

elen_murlen November 8 2022, 14:05:58 UTC
Дякую, Оксано!
Чомусь останнім часом не хочеться спілкуватися. Тільки спостерігаю за подіями. І відписуюсь, відписуюсь, відписуюсь. Тільки но людина «засвітиться» як вороже налаштована, одразу припиняю всі контакти. Досить!

Reply

o_san_na November 8 2022, 17:17:10 UTC
Олено, а це привід задуматись. Я про те, що потрібно відсторонитись від того хаосу, що нав'язується ззовні, та поспостерігати за всіма, але без будь-яких поміток про те чи інше, про тих чи інших, спостерігайте, при тому, щоб ваш розум, серце, душа були в спокої та рівновазі, і я вас запевняю, ви багато чого побачите, а ваш внутрінній світ зміниться для вас на більш сприятливу енергитичну співставляючу. Таким чином і здобуваються перемоги, Духом сильним!

Якщо вам цікаво, можу скинути хороші медитації.

І я з вами повністю згідна, вороже налаштованих видаляйте, це одне з моїх правил вже дуже давно.

Reply


ext_4350509 November 7 2022, 18:53:39 UTC

Здравия Оксана ,да озвучивать нужно ,адрес госпиталя действительно попадает в коды и номер 65 таже 11 .

Reply

o_san_na November 7 2022, 19:42:00 UTC
Здравия, Татьяна!

Да, Вы правы, я то же заметила 65 как 11 (адрес госпиталя), 6+5=11.

Reply


Leave a comment

Up