Про смачну і здорову їжу

May 22, 2015 09:36

Всі знають, шо в Китаї виробляють 99 відсотків світового фальсифікату.

Але одна справа, коли це стосується трусів Кельвін Кляйн та швейцарських годинників, та завсім інша - коли починають підробляти хавку. Місцеві винахідники навчилися робити кулі з гівна їжу зі всякого непотребу.

Так от днями виявили партію підробного рису, зробленого зі штучної гуми та картоплі. Тепер сусіди китайців почали бздіти, шо і до них цей сурогат міг потрапити. Ніхто його, карочє, жерти не хоче. Ну я б теж не став.

image Click to view



Отак з'їси шось і все, пиздарики. А ви кажете, що шаурма це не їжа.

ПС: цікаво, а яка тоді в Китаї шаурма?..

яйця, китай, шо у них

Previous post Next post
Up