Ничто не ново под луной. 28 или царство никеля

Feb 16, 2023 17:52

Друзья, вот вы всё ИИ да ИИ (искусственный интеллект), а давай-те свой включать интеллект, пускай и ИИ к нам присоединяется, в мире развития всем найдётся своё место, уже нашлось, раз мы все тут ( Read more... )

27, никель, книга, луна, 73, тридевятое царство, 37, 28

Leave a comment

elen_murlen February 16 2023, 18:04:08 UTC
О, як добре! Ви, Оксано, знову радуєте своїми дослідженнями!
Це так тішить!

Reply

o_san_na February 16 2023, 18:40:19 UTC

Людство не повинно спинитися (счезнути). В світі відбувається багато не добрих подій, тому спрацьовує противага, хоча я чула, що не всім подобається слово противага. )

Олено, я вам анонсую слідуючий пост, і відкрию цифру про яку в тому пості буду говорити, це цифра 358. В книзі я розповідаю, про територію, яку досліджую і котра має назву шталаге 358, це склалося історично, тому що саме тут був німецький концтабір шталаге 358. Але ця цифра покаже нам зв'язок з нікелем, та вкаже на спосіб як нівелювати поле, котре втримує нас тут. Хоча, це все так дивно. ) А втримує нас, як раз це саме нікелеве поле, на мою думку. А ядро, може бути нашим, знову ж , як не дивно, сонцем. Тут потрібно зрозуміти, що вони називали чорним сонцем, але це поки не основне.

Reply

elen_murlen February 17 2023, 14:35:06 UTC
Добре Оксано! Мене теж цікавить оте Чорне сонце. Є теорія, що ми знаходимося у чорній дірі. Може тому сонце Чорне?…

Reply

o_san_na February 17 2023, 15:15:24 UTC

Я поки до нікеля дійшла, він більш реальний, як і його поле, котре нас втримує в цій земній локації. Я розумію, що це система, вся ця програмна земна будова, тобто це не спонтанно з'явилося, а було побудовано, спрограмовано, вся ця система, в котрій ми живемо. Якщо нікель і його поле, це локація місяця і там все зав'язане на цифру 28, атомний номер нікелю в таблиці елементів, то можливо місяць і є гравіто центром нашої Землі? Його ж поле нас тут втримує. Але ця вся система взаємодіє разом, там і Сонце важливе, а про Чорне Сонце я вже чула не раз, читала багато інформації. Чорне Сонце не є основним Сонцем, це щось по типу і справді чорної дири. Зовсім недавно я всерйоз хотіла зайнятися вивченням чорних дир. ) Накачала книг. )

Є теорія, що ми знаходимося у чорній дірі.

Дуже багато теорій, Олено. Колись була така наука, офіційно, як стати зіркою. ) Тільки не телевізійною, звісно, а реальною космічною зіркою. Так там і розвивали теорію чорної дири. Розумієте? Чорною дирою ставала сама людина, котра вже не була людиною, а була космічним ( ... )

Reply

elen_murlen February 17 2023, 19:13:09 UTC
Якщо у нас тут 6-ти тактова мірність, а у них там 28-а, то вони нас помічають так само, як ми комах ( ... )

Reply

o_san_na February 17 2023, 20:21:15 UTC

Представте, Олено, 28 лише друге "совершенное число". ) А там вже мірність яка, уявити фізику ту навіть важко. А цих чисел до 100 може бути, представити ці світи і зовсім нереально. ) Хоча, може це зараз нам так здається.

Reply

elen_murlen February 19 2023, 11:41:44 UTC
Так, дійсно! З нашого рівня розвитку складно помітити більш досконалих створінь. Вони нас бачать, а ми - ні!

Reply

o_san_na February 17 2023, 20:25:43 UTC

А людство тільки те й робить, що руйнує і псує. І, що цікаво, начебто й не люди зовсім винні в тому неподобстві, але робиться руками людей.

Якщо щось відбувається, це все ж комусь вигідно, на мою думку. Завжди є причина і ті, від кого йде ця причина. Є сили, котрі в такому становищі людста зацікавлені.

Reply

elen_murlen February 19 2023, 11:46:11 UTC
Можливо я помиляюсь, но особисто у мене склалося враження, що владу в світі захопили психічно хворі.
Біда людства в тому, що психічно здорові не взмозі розпізнати хворих. Я не знаю, чому це так, але, як показує досвід, ті, хто має зламану програму світосприйняття, добре бачать друг друга. А більш-менш здорові люди не змозі розпізнати потенційних маніпуляторів.

Reply

o_san_na February 19 2023, 19:38:59 UTC

Можливо я помиляюсь, но особисто у мене склалося враження, що владу в світі захопили психічно хворі.

Як я Вас розумію, Олено. Сама іноді вважала наш світ лікувальним закладом. ) Це правда, дуже багато психічних хворих, і з цим важко, вони не розуміють, що з ними щось не так.

Розпізнати можливо, це брехня від них, не моральні вчинки і таке інше, мені про це недавно Олександра розповідала. Всі задатки кримінальної поведінки, це психічні відхилення.

Reply

elen_murlen February 20 2023, 06:36:41 UTC
В тому то й справа, що нормальна людина помічає відхилення по вчинкам. Я мала на увазі те, що вони друг друга бачать ще тільки по розмові, а може просто відчувають. Ви ж самі писали, що все є вібрації хвиль. Однозначно, що інші, або скажімо «чужі» вібрують інакше. Доречі, про втручання штучного інтелекту в еволюцію натякають фільми про «Чужих»…

Reply

o_san_na February 20 2023, 11:02:07 UTC

Так, це вже було помічено, що вони один одного помічають, більш за те, вони одни одного не сприймають, не хочуть бути в контакті, і часто негативлять один до одного, але негативлять на відстані, не контактуя практично і стараються не конфліктувати один з одним, держаться якомога на відстані в всіх планах цього розуміння.

Reply

elen_murlen February 20 2023, 12:56:28 UTC
😂😂👍

Reply

o_san_na February 20 2023, 11:04:27 UTC

Так, чужі вібрують інакше, це правило, є резонанс, це ті, хто з нами на одній хвилі, хоча ця хвиля може бути великою, а ми можемо бути на різній відстані, по типу 2-4-6-8....а я дисонанс - це як раз інші, вони на іншій хвилі чим ми. Скоріше система більш складна, можливо, є хвиля 2, ми на цій хвилі, хвиля 4, хтось на цій, хвиля 6, але ми в гармонії - бо це резонанс, а є хвиля 1, хтось на ній, є хвиля 3 хтось на ній, ми з ними в дисонансі, бо резонансно не співпадаємо. Можу вам порекомендувати трактат там цікаво, але дуже багато потрібно замислюватись. ) Іноді я сама загружаю себе подібними трактатами, іноді ні. )

Олено, ви не виїхали з України?

Книга така: Птолемей. Гармоника. Порфирий. Комментарий.

Reply

elen_murlen February 20 2023, 12:58:55 UTC
Ні, Оксано, я в Києві. Тут мій син, мої доньки, мій чоловік.
Дякую, Оксано, спробую почитати трактат!

Reply

o_san_na February 20 2023, 13:04:51 UTC

Спробуйте. Він цікавий, але там потрібно багато уваги і концетрації цієї уваги. Але ж цікаво. )

Reply


Leave a comment

Up