Дуже повчальна гішторія

Jul 07, 2013 01:43

Та й зверніть увагу: ніякої анархії, все в межах суворої самодисципліни (коментарі теж почитайте).

ОБЕРЕЖНО: МАЄ МІСЦЕ ТРОХИ НЕПАРЛАМЕНТСЬКОЇ ЛАЙКИ!

Оригинал взят у kampfflieger в Гішторія до вихідних

У зв'язку з останніми подіями у лівоохоронних органах нагадаю, як це відбувалося у цивілізованих країнах.

Давним-давно в Афінах, що в окрузі МакМілл на Теннесійщині прийшов до влади однопартієць Чорного Властєліна, демократ Пол Кантрелл. У 1936 році його вибрали шерифом, потім (внєзапно) він кілька разів знову обіймав цю посаду, потім потрапив до сенату а місце шерифа здав своєму заступнику. Місцеві жителі злословили, шо в окрузі процвітає корупція, попіли-откати і план по розкриттю злочинів, а також що частина нетрудових доходів летить прямо в сенат.

Це все тягнулося аж до 1946 року, поки з війни не прийшли молоді та наївні пацанчики, які знали з якого кінця заряджається "Гаранд", але геть не врубалися в місцеві розклади.

На чергових виборах, де беззаперечну перемогу мали одержати демократи, хлопці почали помічати шо щось тут не так, і бюлетені підозріло вкидаються і міліція, пардон поліція, закриває на це очі, а коли народ почав бузити, то урни під охороною міл.. поліції повезли до місцевої тюрячки, зачинилися на замок і почали швиденько рахувати.

Все це ви й самі бачили. А от шо було далі, ви не бачили. Поки що.

Йобанарот! бухтіли дємбєля, за шо ми в танках горіли? Під це діло хлопці розкуркулили склад зброї нацгвардії і, за допомогою динаміту і беніної мами, без стуку увійшли прямо у виборчу комісію, де й зайнялися розслідуванням порушень і розкриттям корупційних схем.

Оскільки люди на Теннесіщині живуть культурні і незлобиві, нікого не повісили. Шеріфа з помічниками вигнали піздюлінами, провели нові вибори, де виграв блок республіканців та беспартійних і з того часу в окрузі МакМілл настав мир.


На ілюстрації нижче афінські жителі подають скаргу у виборчу комісію.



Украина, smile, история, Врадіївка - Святошино - далі буде

Previous post Next post
Up