Leave a comment

Comments 2

Коментар скоро од одма' ... novisrbljak February 10 2023, 08:06:54 UTC

Ако сте (случајно) помислили да га неће бити, па преварили сте се, ко овоме да одоли ... а само је презаузетост проузроковала да га не буде пре.

Приликом нетом протекле посете САД-у (а могло би се можда рећи и полу-казнене експедиције) патријарха кир Порфирија и његове свите више него видно је било одсуство двојице "наших" американских родно погубљених (надам се само национално, а не и сполно) епископа-мутикаша, један је имао преча посла јер је "славио" св. Саву са милим му фанариотима, а други га је прослављао у сопственом аранжману са вип гостима из срца Србије. Ако се само овлаш и на брзину претрче документи који су нам још "неохлађени" сервирани на званичном порталу СПЦ, и узме у обзир шта је све прота д-р Веља морао из њих да почисти, не можемо да се отмемо утиску да нам се спремала не само велика пљачка, него и велика издаја. Да ли је спречена ... видећемо ... мада не верујем да ће духовни отац патријархов пропустити овакву прилику да коначно отресе непокорног му Максу, осим ако му прагматизам или вештина "могућег" то не дозволе.

... )

Reply


П.П.С. novisrbljak February 10 2023, 08:09:20 UTC
Кад погледам у мобилној апликацији број посета у појединачним објавама "увек се изненадим" колико ове "пошалице" и "разглабања" имају већи број прегледа од тзв. богоугодних садржаја, наравно уз скоро занемарљив број изузетка.

Reply


Leave a comment

Up