Nov 11, 2013 14:27
Суп індонезійський.
Обсмажити цибулю, залити водою.
Всипати в воду порізані кабачки, огірки, часник. Довести до кипіння.
Засипати кокосовою пудрою.
Ідять аж прицмакують, індонезійці тобто.
Що може бути смачніше за картоплю в мундірках з квашеною капустою, га??
питання,
їжа,
особливості
Leave a comment
Comments 10
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
в змислі суп тре порівнювать з супом ящітаю.
Reply
Но любєзний, я порівнюю з тим, шо мені смачне: картопля з капустою напрімєр, а якшо говорити про борщ - то це святе, на нього не замахуються, з ним не порівнюють, воно десь у кутку під рушниками недоторканне, понімаєте?
Reply
єсть падазрєніє шо не од хорошей жізні вони саме цей суп, про який ви пишете, їдять.
не поспішайте з висновками, любєзна.
Reply
Reply
Reply
Reply
від того рецепту аж підтошнювати почало ))
Reply
Leave a comment