(Untitled)

Nov 11, 2013 14:27


Суп індонезійський.
Обсмажити цибулю, залити водою.
Всипати в воду порізані кабачки, огірки, часник. Довести до кипіння.
Засипати кокосовою пудрою.

Ідять аж прицмакують, індонезійці тобто.

Що може бути смачніше за картоплю в мундірках з квашеною капустою, га??

питання, їжа, особливості

Leave a comment

Comments 10

myrra_zet November 11 2013, 10:36:12 UTC
Підтоплене трошки на пательні сальце до картоплі, звісно ж.

Reply

nouralyona November 11 2013, 10:43:20 UTC
Забувся смак сальця мені.. )

Reply


(The comment has been removed)

nouralyona November 11 2013, 10:43:41 UTC
Тобі ж більше ))

Reply


caca November 11 2013, 11:59:40 UTC
я ізвіняюсь, але суп і картопля це кагбе... різні страви.
в змислі суп тре порівнювать з супом ящітаю.

Reply

nouralyona November 11 2013, 12:45:22 UTC
Ізвінєніе прийнято
Но любєзний, я порівнюю з тим, шо мені смачне: картопля з капустою напрімєр, а якшо говорити про борщ - то це святе, на нього не замахуються, з ним не порівнюють, воно десь у кутку під рушниками недоторканне, понімаєте?

Reply

caca November 12 2013, 03:27:01 UTC
я бував в індонезіі. і жер там багато дуже смачної і різноманітної піщі яка в порівнянню з українською кухнею - картопля і вареники - виглядає як касмічіскій корабель і старий лісапет.
єсть падазрєніє шо не од хорошей жізні вони саме цей суп, про який ви пишете, їдять.
не поспішайте з висновками, любєзна.

Reply

nouralyona November 12 2013, 07:11:46 UTC
Дівчина моя з задоволенням наминає і борщ, і вареники, і гречку, і шпроти, і щоразу, коли кажу ій готуй щось своє, вона відмовляється.

Reply


boussa November 11 2013, 22:37:39 UTC
а кисляк? как же без него?!

Reply

nouralyona November 12 2013, 07:12:10 UTC
У мене з ним не склалося)

Reply


fleur_de_louis November 14 2013, 19:46:05 UTC
я теж за картоплю!

від того рецепту аж підтошнювати почало ))

Reply


Leave a comment

Up