Українці гідно виступають на змаганнях ірландських танців не тільки в WIDA, але і в An Coimisiun

Nov 18, 2009 23:21

В ці вихідні на Ніагарі відбулися чергові змагання Eastern Canadian Oireachtas - відбіркові змагання на чемпіонат світу. Я не брала участь в основному змаганні (ще не "доросла" до того рівня), але я брала участь в змаганні Traditional Set. Всі, хто не змагались в основному змаганні мали право змагатись в традиційному сеті.
В п'ятницю ми вболівали за двох дівчат з нашої школи Greenfire , що брали участь у відбіркових змаганнях (вони взяли 11-е і 15-е місця), а в неділю змагались в командних танцях і традиційних сетах. Наша школа виставила команду в "4 hand":




Фото перед початком танцю (нажаль, зйомка в русі суворо заборонена):




Я взяла перше місце в трад. сеті! Я й досі не можу в це повірити!!! Таким чином я перемогла дівчину, яка зараз вже в Preliminary Championship.
Церемонія нагородження була досить драматична. 10 кращих були оголошені до нагородження. Потім ми всі ідемо на сцену і оголошують 5 кращих. Виявилось, що троє з нашої школи потрапили в п'ятірку кращих. Ми так раділи, наче діти!
А потім оголошують місця з кінця: 10-е, 9-е і аж до першого. А top 5 займають місця на подіумі. Kristan Marcotte взяла 4-е місце, а Оксана Буковська - 2-е. Вона теж з України, раніше навчалась в одеській школі Iridance.

На фото зліва направо: Оксана Буковська, я, Kristan Marcotte (на ній наша шкільна сукня Greenfire):




Повніший фотозвіт про драму нагородження можна побачити на сайті офіційних фотографів:
http://imageevent.com/rincepix/2009easterncanadianoireachtas/awards/traditionalsets/over13

Три володарі кубків із щасливим та гордим викладачем Майклом Ферреллом:






Офіційні результати тут: http://www.rincepix.com/trado13.html

feisanna, irish dancing

Previous post Next post
Up