Звіт про Різдвяний феш

Dec 14, 2007 11:53

На минулі вихідні я їздила в Оттаву на свій другий феш Feile Nollaig. Результати: три других місця (slip jig, treble jig, light jig - з джигами у мене склалося добре!), одне третє місце (hornpipe) і два шостих (reel, traditional set). Нагорода за treble jig - не просто медаль, а трофей (на фото справа).
В цей раз змагання були значно напруженішими. По-перше, в моїй категорії було 17 учасників, по-друге, "Novice" це вам вже не "Advanced Beginner". Тут і конкуренти сильніші, і вимоги суворіші.
Я дуже хвилювалась. Нескінченне чекання поки завершаться змагання "Beginner" та "Advanced Beginner" виснажувало. Я запізнилась на один із своїх танців - traditional set! Організатори об'єднали нас "15+" із категорією "under 15", тому між двома останніми моїми змаганнями не було перерви. На щастя, мені дозволили станцювати пізніше, але тут підвели музики: геть залажали музику до St. Patrick's Day! Коли я мала почати сет, вони грали частину танцю наприкінці. Суддя зупинила їх, і сказала їм зіграти другу частину. Але я так розхвилювалась, що не змогла його добре станцювати.







Але це ще не всі перемоги. Найпрестижнішу нагороду - перше місце (трофей зліва на фотографії) я здобула в змаганні мистецтв, на яке я пошила ляльку - ірландську танцюристку, схожу на ту, що я колись подарувала Каті.




feisanna, feile nollaig

Previous post Next post
Up