И на груди ее могучей один медаль болтался кучей...

Sep 24, 2007 10:28

А медаль-то не один, а целых шесть!

Мій перший феш пройшов якнайкраще! Не люблю хвалитись, але зараз є чим! Шість перших місць із шести змагань, в яких я брала участь: reel, slip jig, light jig, treble jig, hornpipe, traditional set.
Тепер офіційно я перейшла з категорії Advanced Beginner до Novice. Залишилось два кроки до двох найпрестижніших категорій: Preliminary Championships та Open Championships!

Позаду місяць майже щоденних тренувань, пошуків всього необхідного (один день знадобився на пошуки деталей для головного убору, його майстрування та пошуки шпильок та невидимок, які дійсно тримають волосся). Дуже пощастило, що в однієї дівчини з моєї групи з ірландських танців є перука точно мого кольору волосся. Довелося тренуватись одягати та закріплювати її, і тільки з третього разу у мене це вийшло дуже добре.
За два тижні до змагань з нуля вивчила хорнпайп. Справа в тому, що в своїй школі ми вчили повільний хорнпайп, а в категоріях Beginner потрібен швидкий (більш простий). От і довелося відкопувати записи Olive Hurley. Та сама доля спіткала і требл джигу, але я танцювала ту, що вивчила в Шенноні. Маша, дуже дякую!
Потім почали дуже боліти ноги. Стало дуже страшно, і я пішла до лікаря в спортивній клініці університету. Тут працюють справжні професіонали і фанати своєї справи. Навчили мене, які вправи робити, зробили спеціальну підтримуючу пов’язку для тренування і біль поступово минув.

І ось настав заповітний день: 22 вересня. Вставати довелось рано, бо змагання проходили в іншому місті. Я змагалася в категорії “Advanced Beginner 12 and over” (остання вікова категорія в Advanced Beginner). Нас було там 8 чоловік. Було дуже страшно перед першим танцем, а далі все якось пішло швидко, що навіть перелякатись толком часу не було.






результати (208H, 208R, 208J, 208SJ, 208TJ (ta 208TS, jakyj shche ne zapostyly na doshtsi)):







Тепер на столі лежать шість золотих медалей - мої перші нагороди в ірландських танцях. А ще два роки тому я не могла відрізнити джигу від рілу, робила перші незграбні апи та джамповери і відчайдушно мріяла про сцену… :)

feisanna, irish dancing

Previous post Next post
Up