(no subject)

Apr 03, 2019 08:51

кстати

Прес-реліз підготував генеральний директор КМІС В.І.Паніотто


  • В Україні у лютому 2019 року добре або дуже добре ставилося до Росії 57% українців, погано або дуже погано - 27%, 17% не визначилися;   до росіян (громадян Росії) позитивно ставилося 77% українців, до керівництва Росії - 13% (переважно за рахунок Сходу і Донбасу).  Позитивне ставлення до Росії обумовлене переважно позитивним ставленням до росіян (громадян Росії).

  • За весь період спостережень (з 2008 до 2019) українці краще ставилися до Росії, ніж росіяни до України.  У лютому 2019 року в Росії добре або дуже добре ставилося до України 34% населення, погано або дуже погано 55%, тобто зараз  українці набагато краще ставляться до Росії, ніж росіяни до України (57% у порівнянні з 34%, тобто різниця у 23 відсоткових пункти).

Вам надоела украинская тема? (ещё бы...) Но вы попробуйте взглянуть не с точки зрения офонаревших ведущих и "правильных" гостей на "наших" бесконечных тв-шоу и не из чувства противоречия, отталкиваясь от неё. Попробуйте взглянуть не предвзято.
Вдруг получится...
Посмотрите например сериал, что сняли "Бенин клоун" и Компания (95 квартал), хорошая работа между прочим (и хорошая компания, зря их мой друг loboff с Галустяном сравнивает), к тому же - на русском языке. Первый сезон они выпустили ещё в 2015-м, второй в 2017-м, третий запущен в этом году, жаль, что (вполне возможно) не доснимут.

украинское

Previous post Next post
Up