Pikakäynti!

Feb 18, 2009 19:57


Heitaas! En taaskaan saisi olla koneella mutta koska sain luvan lisätä kuvat pikaisesti niin päivitämpäs bloginkin samalla. Hohoho. Nettiin en saa mennä kuulemma. Ehhehe…

Vihaan sitä että tämä tietokone puhuu kun jokin ei ole kohdallaan, nytkin se höpäjäsi käynnistäessä jotakin näppäimistön kytkemättömyydestä. NAISEN ÄÄNELLÄ. Mutta Erkkini on miespuolinen masiina! O__O

Koska pihalla on pakkasta luonnollisesti en tahdo mennä sinne. Kun iskä heivasi Titin johonkin ihmekerhoon käytin tilaisuutta hyväkseni ja hyppäsin kyytiin ja käväisin onnellisesti kaupassa. Kulutin yli kaksikymppiä krääsään ja valmistin Pirkan mainoslehden salmiakkikokoatan innoittamana ännän yhtä suosikkia, minttukokoata! Oliko se minttu? Sovitaan näin. En muutes enään osaa suhtautua salmiakkiin vakavasti, nauran joka kerta kun näen sitä. Curse you, Hetalia!

Samalla innostuin paistamaan valmispatongit ja tein Kuuman kupin vanilja-mansikkakeittoa. Sekä söin kaiken itse. Ennen tätä projektia käväisin kuitenkin suihkussa ja totesin että omenashamppoo + miesten suihkusaippua = erittäin erikoinen tuoksu. Miesten nämä vartalopesuaineet ovat muutes huomattavasti mukavampia kuin naisten, hajun vain saisi vaihtaa.







Kokoa oli sen verran makeaa että oli pakko vetäistä päälle kylmää glögiä. Kyllä, juon glögiä ympäri vuoden. Satoi tai paistoi. Oli kesä tai talvi.

Ja seuraavalla kerralla teen kyllä sitä salmiakkiversiota…

Mutta nyt minä heivaan itseni nukkumaan ja yritän keksiä huomiseksi tekemistä. Zao!

finnish

Previous post Next post
Up