Упрямство - достоинство ослов

Aug 12, 2016 22:41

Впертість - перевага віслюків.
Stubbornness is the donkey's habit.
Eigenwijs is het kenmerk van een ezel.
L'obstination - dignité d'ânes.
Încăpățânarea este virtutea magarilor.
La terquedad es la virtud de asnos.

З 1846 року по наші часи було видано 43 томи "повного зібрання російских часописів". Воно, звісно, не повне й там немає копії з жодного оригіналу, а лишень копії "копій". Тож не дивно, що будь хто з добрих людей, хто читав ті часописи замислювався над їх змістовністю. Також вражає факт, що в один і той же час видавалися книжки написані пером князів та графів, але навіть одного прізвища князів видані книжки дуже дивують відмінністю "якості" написання твору. Напочатку 19го сторіччя (за григоріанським календарем) можна зустріти книжки на диво схожі за стилем до дитячого переказу біблійских сюжетів, але в той же час видавалися книжки з вражаючим підбором фактичного матеріалу там якістю аналізу автора тих самих фактів, історій, подій, тощо. В світі є велика множина історичних книжок, але якість аналізу чи подачі матеріалу в книжках 17го-19го століть в багатьох випадках набагато вища за книжки 20го сторіччя або сучасні. Я й досі не можу уявити по яким книжкам вивчас історію та мови дядько Скалігер. Але ті праці що він залишив навіть на сьогодні не перекладені на сучасні мови в повному обсязі, і мені здається, що просто не вистачає рівня освіти у сучасних митців зробити таку складну роботу. А так ми доволі швидко деградуємо як індивиди, а весь той науковий прогрес є можливим завдяки зростанню чисельності населення, тому прискорює суцільне накопичення інформації, що є поштовхом для розвитку технологій.
So no difference what language is used in my notes as long as you can decode (or read) them.
Actually reading is decoding. Saying or writing is coding. And coding is ... coding (or making a sensible form) of information that you want to send to the others. Right? Формы могут быть очень разные для передачи одного и того же посыла, соотвественно и восприняты они будут какой-то одной определенной частью поглотителей информации и проигнорированы всеми оставшимися.
I enjoy breaking течію життя закомплексованих біороботів людського типу. И использую для этого всякие нестандартные варианты анализа их поведения или задаю им атипичные для их среды обитания вопросы.

информационная история

Previous post Next post
Up