Благодійна вистава “Будь ласка, живи!“ 29-30 жовтня

Oct 25, 2010 13:55

Благодійна вистава “Будь ласка, живи!“ 29-30 жовтня

Шановні пані та панове!

Запрошуємо Вас із родиною відвідати благодійну виставу «Будь ласка, живи!», яку представить у Києві Харківський театр «Тимур». Це єдиний у Україні театр, що здійснив постановку даної вистави; його запрошують та чекають у багатьох містах та країнах з доброчинною місією. Прем’єра вистави з великим успіхом пройшла в Харкові та Москві, де зібрала повні зали глядачів та високих гостей.

Ваша присутність - це реальна допомога дітям: усі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на надання допомоги пацієнтам Центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку НДСЛ «ОХМАТДИТ». У першу чергу, на зібрані кошти буде закуплений фризер для зберігання стволових клітин.

Цією акцією ми прагнемо показати, що в кожної дитини є шанс: треба тільки протягнути їй руку. Це урок милосердя, який має пройти кожен з нас! Ваша підтримка дуже необхідна дітям та їхнім батькам.

Благодійні вистави відбудуться в п’ятницю, 29 жовтня о 19:00 та в суботу, 30 жовтня о 14:00 у приміщенні Київського академічного Молодого театру (м. Київ, вул. Прорізна, 17).

Придбати квитки можна:

- у касах Київського академічного Молодого театру, тел. каси 044 278 73 92;
- замовивши по телефону: 095 82 107 83, 206 00 00;
- замовивши електронною поштою: please-live@ukr.net;

Ціна квитків - від 50 до 200 грн.

Опікунська рада Центру дитячої онкогематології
і трансплантації кісткового мозку
Національної дитячої спеціалізованої лікарні
«ОХМАТДИТ» МОЗ України

Допомога дітям

Previous post Next post
Up