Syö Helsinki 10:llä part II

Oct 03, 2008 13:55


Kun nyt kerta on kympinviikot niin syödään sitten kympillä, joka päivä! Torstaina siis vuorossa kampin BBQ-House, jossa kympillä 12cl talon viiniä ja kolme vapaa valintaista tapasta. Tapakset maistuu aina! Terassilla ei taaskaan oluut tilaa, mutta sisäpuolen salissa sentään kokoaika muutama vapaa pöytä. Yllättävän suosittu tämäkin paikka, ehkä keskeisellä sijainnilla on osuutensa asiaan.
Edelliselläkin käynnillä jäi vaivaamaan palvelun ylenkatseellisuus, tarjoilijat on mielettömän hyviä ingnooraamaan asiakkaat, silloin kun palvelua kaipaisi. Ihan perus suomimeininkiä siis kuitenkin eli kukaan ei sanonut mitään tylyä tms.

Paperiset ruokalistat tuodaan kynien kera, jotta asiakas voi ruksata mitä listalta tahtoo. Tavallaan ihan hyvä idea, listoilla kuitenkin tosi vähän informaatiota annosten sisällöstä. Valitsimme molemmat punaviinin, joka oli...no, perus punkkua. Eipä sitä laatuviiniksi väitettykkään. Söin Manchegojuustoa, Grillattuja herkkusieniä ja Grillattuja Artisokansydämiä (siis kylläkin vain yhden). Tapakset oli pieniä, ja niin pelkistetyn normaaleja että saman annoksen olisi voinut syödä missä vaan, vähän tylsää. Rucolaa oli sentään levitelty lautaselle reilulla kädellä. Sirkun Tomaatticrostini ja Marinoidut grillatutkasvikset oli ilmeisen onnistuneet, mutta Kanavarras turhan tulisesti maustettu. Täällä ei ainakaan tule liian täyteen (tai sitten mahani oli vaan niin venynyt edellisillan morrisons burgerista...)

tapas, ruoka, ravintola, viini, bbq-house

Previous post Next post
Up