таму што ў ніх авечкі няправільныя. калі возмеш мяса нармальнай МЯСНОЙ пароды (texel, suffolk, oxford down, berichone du cher) - так цяжка пазнаеш што еш, асабліва калі ягнята забітыя да 6 месяцаў - хтосьці кажа што ялавічына, хтосьці с кашэрнай сьвінінай пераблытае... ну, а такі ўзбецкі курдзючны баран - дзякуй, я лепш сабаку зьем.
Comments 5
Reply
я так в детстве с клубникой перестарался
Reply
Reply
альбо думаеш авечкі ў мяне замест газонакасілкі?
Reply
Будучи в Крыму, перепробовал баранину в разных блюдах у местных татар. У нас в Минске такой баранины нет практически нигде.
Так что, дабы не пресытиться, стараюсь употреблять сабж только у тех, кто умеет его готовить (©).
P.S. баклажан с тушеной бараниной и овощами - лучшее блюдо, которое доводилось есть в Симеизе (Крым).
Reply
Leave a comment