opvallend, kleurrijk en een beetje raar

Jan 13, 2006 15:08

Ik vind kleren kopen best moeilijk, omdat ik nooit zo goed weet wat nou eigenlijk mijn stijl is en wat voor kleren daarbij passen. Natuurlijk wil ik altijd gewoon leuke dingen kopen, maar soms zie ik iets leuks waarvan ik denk: nee, dat past eigenlijk niet bij mij, maar dan weet ik niet of dat nou een goede reden is om het niet te kopen. Meestal koop ik het dan voor de zekerheid toch maar niet.

Vanochtend ging ik shoppen met Wybe, en ik kocht ongebruikelijke dingen, want daar had ik nu eenmaal zin in: een groen bloesje (ik lijk wel een uf!), een zwart-paars gestreepte maillot (ik lijk wel een alto!), een spijkerbroek (al jaren niet meer gehad) en een paarse panty (ja, ik draag rokjes!). Daarnaast, uit de categorie meer gebruikelijke dingen, kocht ik twee dezelfde shirtjes, een paarse en een groene, want ik kon niet kiezen, en het was nu eenmaal uitverkoop, dus dan mag dat.

En ik heb nu denk ik mijn nieuwe stijl gevonden: gewaagde combinaties. Ik draag nu mijn zwarte rokje met witte bloemen en zwarte laarzen, met daarbij mijn nieuwe groene bloesje onder het oranje wollen truitje dat ik twee weken geleden heb gekocht, en mijn nieuwe paarse panty. Opvallend, kleurrijk en een beetje raar, ja, dat klinkt wel als iets waar ik in gezien wil worden. Maar ja, je weet hoe dat gaat: misschien denk ik er morgen weer heel anders over. Geeft niet. Draag ik gewoon m'n spijkerbroek met een shirtje.

dagboek, overdenkingen

Previous post Next post
Up