Жж чи не жж?

Jan 26, 2016 02:25

Якось .. вже на початку цього року прочитав, що Задорнов покинув жж. В якійсь мірі знаково. Все фбується. Всі переходять на фб. Навіть вк (принаймні в Україні!) втрачає своїх підписників. Ну у нас то ясно чого - війна з РФ. Та й у решті світу (крім Китаю, де все китайське!) все теж лізе у фб. Імхо, не дуже зручна соцмережа. Та й щось від тих соцмереж вже втомився. От, коли все починалося - класмейтс в США і подібні потім у нас, то воно було цікаво. А зараз - вк і фб вже починає реально дошкуляти рекламою, спамом, глюками, гальмами і просто тупою сірістю. Лайки ж ще є.

Ех! Звістно, у них немає багатьох фішок жж - тут можна БАГАТО писати і якось нормально то все коментувати. Там такого немає. Або якщо і є, то якось не через те місце зроблено. Тут - це дійсно, типу щоденника, а там якась глюкаво-повзуча стрічка.

Ок. мало з тим - я так розумію, жж загнеться ще набагато швидше, ніж вк і фб. ЩО Далі?

Та хто зна! Он, ютуб ввів плату за безрекламний перегляд відео. ДАВНО ПОРА! От тільки для українців їхні 7 доларів на місяць - далеко не копійки! Я б ще 7 гривень заплатив - але зараз в умовах страшної кризи в Україні 7 баксів - то занадто! І яка ж тупа реклама! ;-0 Або й ще й іноземна... Наглюча - англійська або взагалі китайською чи корейською! Короче з рекламою - повна лажа.

Останнім часом часто голодую (разів 2 або 3 на тиждень) і дивлюся Олексія Арестовича. Це надихає. Ок. І вам того бажаю! ;-)

Якщо буде жити жж - буду сюди ходити.

А якщо ні- то я й Українську Вікіпедію використовую як соцмережу - та й там наче інтелігенція наче тусується, не те що у звичайних соцмережах.

Ок. добранці! :-)
Previous post Next post
Up