Dec 05, 2009 15:04
Щойно поставила у духовку пектися пиріг :) Духовка трішки погана - переконатись у цьому мені вистачило один раз, коли вирішила порадувати Коханого тортом. Стара плита - ось і причина несправності, думаю... Тому що припікає знизу дуже сильно, а верх залишається сируватим. Та сьогодні вирішила спробувати ще раз. Тим більше, що є нагода - придбала собі у якості подарунку до Миколая форму для випікання.
Страва не порушить посту, тож...
Висновки:
1. Шампіньйони краще різати не просто на шматочки, а на дрібні шматочки. Звісно, чудово було б дотриматись їх істинної форми, але смажити з цибулею так не зручно. Випробувано :)
2. Олію до тіста можна додавати меншої кількості, ніж 100 гр/600 гр борошна.
3. А дріжжі краще купувати традиційні, а не сухі порошкові...
4. Просто необхідно, аби тісто підросло. А то мені на форму не вистачило повністю накрити шар начинки :(
5. ЗАВТРА Ж ПРИДБАЮ КАЧАЛКУ (скалку, як не помиляюсь, українською)!! Без неї важкоооо :((((
Чекаю.. що ж додам ще, коли отримаю готовий продукт? :)