З Різдвом Христовим!

Dec 25, 2023 10:48

У радянські часи чекісти підривали храми та ламали кістки священникам у таборах, бо знали, що віра це сила. Сила в СРСР могла бути тільки одна - партія, а вірити дозволялося лише в світле майбутнє. Та коли радянська імперія розвалилася як картковий будиночок, чекісти, розуміючи, що старі методи вже не діютимуть, взяли віру собі на озброєння, почали ходити до храму і навіть поставили на чолі РПЦ свою людину. І справа пішла. Желейіні мізки росіян засрали пропагандою остаточно і тепер вмерти за чужі ідеї стало для них святою справою. Відтоді кількість святих праведників в росії стала зростати в геометричній прогресії. А з 2014 року колишня країна атеїстів стала настільки "праведною", що скоро вітрини в ГУМі почнуть мироточити кров’ю вбитих українців.

Навіть на святвечір, який Україна тепер святкує разом зі всім світом, 25 грудня, росіяни вирішили втопити українців у своїй «православній» любові. Адже тільки росіяни знають, коли треба святкувати Різдво. І буде або по-їхньому, або ніяк. НЕ БУДЕ!

У ніч на 25 грудня 2023 року росіяни атакували Україну 31 ударним БпЛА типу «Shahed» із районів Чауда, Балаклава - Крим та двома авіаційними ракетами.

В результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України знищено 28 ударних БпЛА «Shahed-136/131» у межах Одеської, Херсонської, Миколаївської, Донецької, Кіровоградської та Хмельницької областей.

Під час повітряного нападу ворог також застосував керовану авіаційну ракету Х-59 на Запорізькому напрямку та протирадіолокаційну ракету Х-31П із акваторії Чорного моря.
Обидві - знищено!

Зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил також знищено два ворожі літаки: один Су-34 - на Донеччині та один Су-30СМ - над акваторією Чорного моря.


свята, статистика, вера

Previous post Next post
Up