Знайома пісня на турецький мотив

Oct 30, 2023 16:25

Величезний мітинг на підтримку Палестини та проти дій Ізраїлю в секторі Газа пройшов у Стамбулі 28 жовтня.

Президент Туреччини Тайіп Реджеп Ердоган виступив на мітингу з жорсткою антиізраїльською промовою та назвав операцію в Газі новим хрестовим походом проти мусульман. Кажуть, напередодні він розмовляв по телефону з Путіним. Тому добре підготувався до свого виступу. Порівняйте.

"Саме Захід відповідальний за різанину в Секторі Гази. Різанина в Секторі Гази - повністю справа рук Заходу", - заявив турецький лідер Ердоган.

«Ми сьогодні детально обговорювали цю їхню спецоперацію: психологічну спецоперацію, яку провели англійці. Якщо вам комусь потрібні адреси-паролі-явки, номери автомобілів, їхні марки, на яких приїхали в Бучу, і як це робили, то ФСБ Росії може надати ці матеріали. Якщо ні, то ми можемо у цьому плані допомогти», - зазначив самопроголошений президент РБ Лукашенко.

Так, саме Ізраїль 7 жовтня запустив по собі тисячі ракет і вбив близько 1400 людей та взяв 240 заручників. Це Україна напала сама на себе 24 лютого і вбила десятки тисяч своїх громадян, стерла з лиця землі цілі населені пункти, депортувала тисячі дітей та тримає у полоні сотні цівільних.

Ердоган заявив, що ХАМАС - “не терористична організація, а визвольна”, Ізраїль - “окупант” і взагалі “не держава, а організація”.

У 2008 році на закритому засіданні ради Росія-НАТО, коли мова зайшла про Україну, Путін розлютився. Звертаючись до Буша, він сказав: «Ти ж розумієш, Джордже, що Україна - це навіть не держава! Що таке Україна? Частина її територій - це Східна Європа, а частина, і значна, подарована нами!».

Так, і про те, що Україну створив Ленін, ми також в курсі.

І яка ж війна без використання релігії? Це перевірене часом пальне для будь-якої ворожнечі.

Ердоган також заявив, що Анкара веде роботу з визнання Ізраїлю “воєнним злочинцем”, а також пригрозив Заходу “війною хреста та півмісяця”.

Актор та депутат держдуми Дмитро Пєвцов: «Йде робота на іншому рівні свідомості чи навіть підсвідомості - там уже не солдати, а воїни світла. Майорять і радянські прапори, і прапори з ликом Христа. Десятки випадків чудотворної дії ікон. Бувало, образок наклеєний усередині каски, три кулі потрапили до неї - і відскочили. Господь із нами. Хто не хоче цього бачити, той з іншого боку. Пам'ятаю, їдемо з батюшкою-спецназівцем та митрополитом Іоанном Білгородським. Один каже: «А навіщо бронежилет? На мені ж хрест! Інший: «Раніше вб'ють - менше згрішиш». І це ж не бравада.»

Схоже, ні? Однозначно Путін з морозильної камери продовжує керувати світом і світ цей впевнено рухається, вибачте, в пиzду.


прямая речь, цитаты

Previous post Next post
Up