Інгредієнти:
1 кг моркви;
½ склянки нерафінованої олії;
1 головка часнику;
1 столова ложка солі (без гірки);
2 столові ложки цукру;
2 столові ложки оцту;
1 чайна ложка червоного меленого перцю;
1 чайна ложка чорного меленого перцю.
Моркву мию, чищу та тру на кухонному комбайні Braun k700.
Посипаю її сіллю, цукром, червоним і чорним перцем, додаю оцет, перемішую.
Чищу часник і давлю його через прес. Посипаю їм моркву, але не перемішую.
На сковороді сильно грію (але не кип'ячу) олію. Виливаю її на часник. Все ретельно перемішую, перекладаю моркву в судок з кришкою і ставлю його в холодильник на 5 годин.
Click to view
Смачного!