Mad Heads + Скрябін = Depeche Mode

Sep 06, 2022 10:21

Історія цього запису. У кінці 90-х ми з братом шалено фанатіли від київського гурту Mad Heads. Ходили на усі концерти в Києві, слухали та по можливості записували радіо- та телеефіри з ними.

Програма «Сім нот» ТРК «Ера» почала виходити в ефірі УТ-1 в 2000 році. Вів її тоді генеральний продюсер «Ери» Василь Климчук.

Точний рік виходу саме цієї передачі з Mad Heads складно вже пригадати. Може 2000-й, може 2001-й. Ми записали ефір на пишучий відеоплеєр SAMSUNG SVR-18А.

У лютому 2010 року я оцифрував касету на роботі, але чомусь запис вийшов чорно-білий. Ми виклали цю пісню на YouTube-каналі брата і за ці 12 років пісня облетіла майже усі музичні пабліки, викликаючи тільки позитивну реакцію, багато хто бачив цей дует вперше. Але мені було дуже шкода, що запис чорно-білий і ніхто так і не побачить ту червону сорочку Кузьми.

Тож я нарешті відніс касету професіоналам на студію, так би мовити, розфарбувати історію.

Так через 22 роки ви нарешті можете побачити цю та решту пісень з того ефіру. Для Кузьми ковтком повітря було польське радіо, а для нас ось такі передачі.

Присвячується гуртам Mad Heads, Скрябін та Depeche Mode, які ми любили та слухали тоді і які ми любимо та слухаємо зараз. Дякуємо за файні часи!

image Click to view



Уся передача: https://youtu.be/kHgEuhGg6Ps

vhs, ностальжи, рок-энциклопедия, mad heads, depeche mode, Скрябін

Previous post Next post
Up