Nyt onkin mennyt kaksi päivää sellaisessa vauhdissa, ettei ole ehtinyt kirjoittamaan, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. :) Ystävänpäivänä meillä olikin 12 tuntinen työpäivä, vaikkei siltä tuntunut ihan ollenkaan! Aamupäivällä misailtiin kaikkea mitä illalla tarvittiin ja illalla pääsimme Eevin kanssa nostamaan sekä alkuruokia, että jälkkäreitä. Menin sitten möläyttämään ääneen keittiössä, että mulla on järkkäri mukana, niin mut pistettiin kuvaamaan IHAN KAIKKEA. No ei, hauskaa sekin oli. ;) Jostain kumman syystä ihmiset alkaa pelleillä kun joku ottaa kameran esiin, mutta niitä kuvia ei ehkä kehtaa jakaa ihan kaikille. Tässäpä siis kuvia sekä Les Orangeriesista, että toteuttamastamme menusta.
Ihania tunnelmakuvia salista ja mielestäni salin romanttisin nurkkaus, tosiaan takan vieressä, mikä ei kylläkään näy kuvassa. :)
Edessä kylmän keittiön luukku ja takana lämpimän luukku.
Hella.
J.C ja Eevi nostamassa Ankka Carpaccio alkuruokaa, joka näyttää valmiina tältä
Tässä kuva alkupaloista, joihin kuului oliiveja, punajuuria, poppareita ja kaikkee muuta hyvää. :)
Kalapääruoka, jossa lisuina raviolia, kasviksia ja kookosvaahtoa, nam!
Lihapääruoka, jossa ankkaa pääraaka-aineena. Voin kertoo, hyvää on. ;)
Tähän väliin kuuluisi kuva juustoannoksesta, johon kuului tryffelibrietä, viikunahilloo, saldee, vinegrettiä, pähkinöitä ja rusinoita ja toki mustaa tryffeliä. Koska kuvaa annoksesta ei ole, niin näytän teille kuvan tryffelistä!
Omppu-jälä <3 Miun tekemä!
Ja suklaa-jälä, myöskin miun tekemä. :)
Tämmösten annosten tekemisen jälkeen oli helppo hymyillä, kuten kuvasta näkyy
Sitten voisin kertoo ummet ja lammet La Rochellesin reissusta, mutta siitä seuraavassa päivityksessä, koska sekin sisältää kasan kuvia ja selityksiä. ;) Stay tuned!
-Janetski