Російські приватні військові компанії:

Aug 29, 2017 11:23

гарматне м'ясо ФСБ для Донбасу та Сирії

Інформаційні війська України поширили допис від Дмитра Золотухіна.

Дмитро ЗолотухінСтежити2 год · Kyiv, Kiev, Ukraine · ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ
Знайомтеся. Це - Дмітрій Уткін. Також відомий ЗМІ за позивним "Вагнер". Підполковник запасу, командував підрозділом спецназу ГРУ МО РФ, після звільнення працював у компанії Moran Security Group, що здійснювала захист суден від піратів, а потім перетворилася на так званий "Слов'янський корпус" - приватну охоронну фірму, яка з 2013-го відправляла російське гарматне м'ясо до Сирії та інших близькосхідних країн.
Завтра об 11:00 в УКРІНФОРМ ми зі спікером InformNapalm - Mykhailo Makaruk, та нашими колегами зі Служба безпеки України, презентуємо черговий етап постійної #OSINT-роботи міжнародної волонтерської спільноти.
Анонс - https://goo.gl/2hQHTX
В цей раз ми докладніше розповімо про так звані ПРИВАТНІ ВІСЬКОВІ КОМПАНІЇ (ПВК) та про те, як під їх прикриттям російське гарматне м'ясо відправляють вбивати українців за гроші російських олігархів. А також про те, як ФСБ утримує неофіційний контроль над цим процесом!
Будь-ласка долучайтеся до роботи Міністерство інформаційної політики України, щоб увесь світ дізнався про злочини російського уряду.

Запрошую журналістів до співпраці!
REPOST PLS!

Онлайн-трансляцію 30.08.2017 можна буде дивитися тут:
https://youtu.be/zwrc2V9vCf0
Previous post Next post
Up