.

Mar 30, 2015 18:13



Tetiana Bugaets Musial добавила 2 новых фото.
5 ч. · отредактировано ·

Київська маршрутка.
Дві руськоязичні київські пєнсіонєркі років по 70 з хвостиком незалежно одна від одної розмовляють по телефонам.
З передньої площадки:
- Маша! А пірожкі уже упаковалі?...а супи? ..А с банкамі чьто рєшилі? ...А Міша сагласілся взять єщьо тєх два ящіка бальших?..правільна, а как он нам откажет?...Тагда ждітє Люсю. Она пірогов єщьо допекла і вєзьот єщьо сумку калбаси....Пісьма палажилі?..трі часа єщьо єсть, успєєм..ох, ну ладна, пусть всє живимі і целимі вєрнутся..
Задня площадка:
- Гєна! А машина уже забіта?.. Как хатітє, Гєна, но надо впіхнуть єщьо 450 мєтров кабєля...Січас падвєзут, я уже дагаварілась.. Патаму чта там у рєбят нєт ні свєта, ні связі!!.. Я сєйчас прієду, сама впіхну!!

От хто б там що не казав, з нашими пєнсіонєрками я ніколи не стану боятись приходу "рузькава міра". Спробував би той рузьке мір прийти "защіщать" руськоязичних бабок у Києві.. Ітіть-калатіть! Вони б йому бістро 450 метрів кабеля на шию б намотали і на пиріжки б пустили..))) Страшні люди..)))
Це ж ті самі, які Майдан годували з перших днів, у відрах супчики таскаючи. Ті самі, що бруківку на лютому морозі колупали покрученими від хвороб і старості пальцями. Яких гнали додому в небезпечні дні, а вони вилазили з усіх закоулків знову і старались хоч чим допомогти. Ті, які дрова на собі в метро возили..
Київські бабки і дєдкі! Ми з вами точно не пропадемо! Щоб ви жили сто літ і нічо в вас не боліло! Бабок і дєдок всіх регіонів України теж стосується. Будьте здорові і по-діловому завжди бадьорі. Бо нам без вас ніяк.




Житейские истории

Previous post Next post
Up