Skonio reikalas arba “Tryse valtyje, neskaitant vištos, arba jachtoje - be vištos“

May 07, 2010 16:10

Žiūriu, kas receptais vis dalinasi, kas keptuvių prekinius ženklus lygina, kas prekybos centrų asortimento ir kainų santykį tyrinėja prieš lietų, tai, pagalvojau, kuo aš prastesnis? Negi negaliu naujos rubrikos pradėti? Kambuzas - tai jūreiviškai virtuvė, tai ir receptus gal reiktų pradėti rinkti kokius laivėms tinkamus?
garuojam? )

kambuzas, skonio reikalas, gidonas šapiro, lokyz lj

Leave a comment

popas May 7 2010, 15:30:53 UTC
"aukštosios kulinarijos guru Bilo laidos “Skonio reikalas“" :D
Čia aišku mano asmeninė nuomonė. Bet progresuoja.

Į temą. Aš maniau, kad kambuze pirmu numeriu turi būti "makarony po flotski", o antru banginio ten kažkuri dalis, jau nepamenu koks ten Mobi Dike buvo :)

Reply

nauticalis May 7 2010, 18:50:43 UTC
Ten CITATA buvo, nesijuok! :D Va, Vilpišauską derėtų vadinti archeologinės kulinarijos guru, tarkime. :)

Mobi irgi gerai, svarbu, kad ne dickas... ;)

Tai va ir galvoju, kad gal reiktų rubriką pratęsti. Tik kad aš su puodais nelabai draugauju... :( Reiktų specialisto. Nors, manau, kad dar ką nors įdėsiu. Mano ekipažuose vis merginų būna daug, tai koku pabūti netenka - būnu valgytoju. O vienok, gal prispirs kada. :)

Reply

popas May 7 2010, 19:00:31 UTC
O plaukdami nežvejojat? Citrinų pakankamai nuo skorbuto pasiimat? (skaičiau Žiulį Verną). Citrinos su romu gerai :)

Reply

nauticalis May 7 2010, 19:54:32 UTC
Romas ir be citrinų, žinok, gerai... ;)

Galima ir pažvejoti. Dažniausiai maistą krante susikraunam - visi tingi su žuvies darinėjimusi terliotis. Bet jei būtų žvejybos fanatikas ir žuvies kepėjas - mielai sueitų ir žuvis! :)

Reply

mishrune May 8 2010, 00:47:56 UTC
Kokios da citrinos? Kas čia do bizantija? Kaip vikingaaa raug. kopūstus jamkit, anei jum skorbutai, anei kas!

Reply

nauticalis May 8 2010, 08:02:47 UTC
Kopūstai, aišku, irgi gerai: teisingai nutaikius “pabūklus“, gautųsi turboreaktynis variklis papildomai traukai sukurti...

Reply


Leave a comment

Up