Тезисно про отношения

Mar 29, 2012 12:38

1. Интересно, что случится раньше: хватание за шею с размазыванием по стенке перейдет в более качественный мордобой или она таки разберется в его хрупком внутреннем мире?
2. Сколько еще есть оправданий боязни остаться одной? "Не, ну он классный", "Ну надо же разобраться, почему он так поступил", "А можа так і трэба?"

я_познаю_мир, прекрасное, идиоты

Leave a comment

measles March 29 2012, 10:00:32 UTC
Ёсць верагоднасць, што проста задушыць, без мардабою і разборак з унутранем свеце.

Ну і як бы тут падумаць варта што лепш: разам ці не разам. Калі разам лепш, то альбо прызвычайвацца, альбо разам нешта мяняць, каб абодвум было добра.

Ваш Капітан.

Reply

natallia_psyh March 29 2012, 10:06:13 UTC
Ну да, он ей в глаз зарядит, она поплачет, он на коленях приползет прощения просить, она посмотрит в честные глаза, вытрет сопли принесенным букетом гвоздик и поймет, как счастлива на самом деле.

Reply

measles March 29 2012, 10:08:24 UTC
Разумееш, для па-сапраўднаму працяглых такіх адносін трэба згода двух бакоў. Кажу гэта з доўгага тэрміну назіранняў. Можна доўга разважаць пра тое, як ёй балюча, але звычайна сыйсці яна можа. Ці закатаць у ментоўку на пару месяцаў/год за пабоі.

Reply

natallia_psyh March 29 2012, 10:11:24 UTC
Обычно не уходят из-за страха, что подумают люди, боязни одиночества, проблемы с жилплощадью. Много оправданий. И ментов ни одна из оказавшихся в подобном не вызывала.

Reply

measles March 29 2012, 10:13:41 UTC
Прычыны могуць быць розныя, кожная шукае нейкія апраўданні для бездзейнасці.

Дарэчы, праваахоўнікі ва ўсіх краінах такія выклікі не любяць. Бо можа проста пасярод затрымання адмовіцца ад заяўлення, ці кінуцца з нажом, каб абараніць таго, хто только што зламаў нешта і твар зкрывавіў на пашцет.

Reply


Leave a comment

Up