Японська культура дуже заманлива та спокуслива. Японська кухня стала популярною на рівні з італійською, французькою, мексиканською. Мабуть, кожен третій студент Львова куштував суші. І, мабуть, кожен двадцятий приймав участь у їх домашньому приготуванні ( незалежно чи пасивну , чи активу, бо це як кому довіряють).
От і ми з дівчатами вирішили разом спробувати побавитися у японських кухарів. Спочатку ходили по «Арсену» в пошуках необхідних інгредієнтів, потім шукали рецепти, адже в рис і , навіть, соєвий соус слід особливо готувати. Все має свої пропорції, способи правильного приготування, розбавлення і.т.д. Добре, що в нас вже вся необхідна посуд була куплена і ми мали 10 рук Тому вийшло в нас море суші. Щоправда, трохи вони були розлізлу ваті( чи то рису забагато наклали, чи то різали за тонко). Добре що тепер в інтернеті є форуми та сайти по приготуванні суші вдома на рівні «чайника». Досвід класний ми здобули, об*їлися суші та втричі зекономили.
Сайт для «чайників»:
http://sushidoma.lviv.ua/