Слушне зауваження

Mar 21, 2014 14:26

Оригинал взят у cgtr в Накипіло
От не понімаю тих хто дрочить на санкції. Ізложу своє поніманіє.

От ви живете у селі. У вас є сусід, у сусіда - бугай, десятка півтора дойних корів, пара свиноматок, з десяток гектарів під городиною і лугом. І двохстволка десь під вишнюю прикопана, на всякий случай. У вас в той час є радіоприйомник з популярними піснями, красівий прапор і гола срака.

А ще у вас є общий школьний друг - живе десь далеко, приїзжає рідко. Як приїзжає то заходить в гості і до вас, і до сусіда. У вас попитає як дєла, шо нового у селі, хуйо-майо, всє еті вєщі. І поки розпитує ви уже чуєте як у сусіда начинає шкварчать на сковороді ковбаска, жінка полізла у погрєб за помідорчиками, сам сусід крекче і тягне з клуні сулію... В общем, дружбан потихеньку базар з вами зверає, прощається, цілує в дьосна, желає всього доброго, все таке - і валить до сусіда. Мо і вас коли на чарку-другу позовуть, як настроєніє буде.

А тут дружбан прознав шо сусід вас обідив, і вроді би незаслужено. Прилетів, рукава закатав (а сам кріпкий, зараза, мордяка ледь у двері пролазить), сусіда за за бари хвать! замахнувся уже - а тоді подумав шо як в’їбе хоч раз то і з ковбаскою попрощаться придеться, і курчку у город більш хуй хто передасть, і картошку по осені придеться навєрно куплять... Ну вобщем для виду покричав, шоб остальні сусіди побачили шо така хуйня просто так не пройде, а сам бистренько шмих у свої Жигулі, і по газам, у город.

І усьо.

Так шо ніяких серйозних санкцій, як на мене, не буде. Як казав пророк і класик, "не треба скігліти, беріть лапату!"

+500, адназначна, да ну на, пусть пока тут повисит, цікаві досліди, trololo, френды, політиканство, жж, крео, шедеврально, йумар, улыбнуло, жизненно

Previous post Next post
Up