Открытие НСК "Олимпийский"

Oct 10, 2011 12:22


Как и обещал, в субботу я побывал на открытии реконструированного НСК «Олимпийский». И как всегда хочу поделиться с вами увиденным.


Read more... )

Leave a comment

zzzulfiya October 10 2011, 11:20:45 UTC
і правда, навіщо задумуватись про те, що нашими коштами "ефективно" розпорядились не на цілі першої необхідності? краще "бачить позитив".
тобто дякуймо, що не вкрали УСЕ - і так безкінечно.
трапиться вам викликати швидку, - ви ТІЛЬКИ ТОДІ усвідомите, наскільки вам наплювати на інфраструктуру, дороги, видовища і стадіони, коли вас скрутило і нема кому збігать у аптеку. я дивлюсь в майбутнє з оптимізмом. у мене це уже в минулому, а у вас все ще попереду)) ура!

Reply

tumarkin October 10 2011, 11:34:45 UTC
О, дійсно, а давайте писати тільки про погане та взагалі про все суто в негативному контексті. А якщо його немає - то вигадаємо, на те є безлімітна фантазія :)
Дайош спеціяльну рубріку негативних новин! :)

Reply

holy_mozart October 10 2011, 11:58:11 UTC
є такий стиль життя у деяких - завжди бути незадоволенним
вони куди б не поїхали і де б не жили завжди будуть бачити як всюди краще, тільки не в нас

Reply

zzzulfiya October 10 2011, 13:16:21 UTC
причому тут стиль життя.
я дійсно проти, щоб на мої кошти відкривали стадіон. я проти, щоб на мої кошти, які я сплачую з своєї "білої" зарплати, яку заробляю працею, співала Шакіра, або будь-хто, допоки в лікарнях немає сучасної техніки, препаратів, допоки я ніяк не застрахована від нещастя і реально навряд чи можу розраховувати бодай на мінімальну пенсію, тому що її нізвідки взяти.
Допоки відремонтовані дороги, вокзали і аеропорти - ознака чергової показухи, а не закономірний і нормально спланований процес.
І я в будь-який законний спосіб готова протестувати і опиратись цьому.

Reply

alexxsandra October 10 2011, 20:55:20 UTC
Згідна з Вашою думкою.

Reply

zzzulfiya October 10 2011, 13:12:35 UTC
Тумаркін, вам оплачують тролення "за"?

Reply

tumarkin October 10 2011, 13:14:55 UTC
Айно! Єдино, що ніц не дізнався, де маю забрати свою долю.

Reply

zzzulfiya October 10 2011, 13:18:14 UTC
ну то якого біса ви перекручуєте? невже те, на що я зауважила, менш важливе ніж жлобське шароварницьке шоу і показуха за державний кошт, який ми з вами, до речі, поповнюємо зі своїх кишень.

Reply

tumarkin October 10 2011, 13:31:04 UTC
Ви знаєте, я на республіканському стадіоні був 0 разів та ще маю намір бути стільки ж, або навіть якщо більше - то несуттєво. Але Євро 2012 - це подія, яка має позитивно вплинути на інфраструктурний розвиток України. Тому понтовий стадіон, навіть нафік непотрібний мені особисто, може принести користь країні в цілому. Може й не принести, але в цілому не завадить.

Reply

zzzulfiya October 10 2011, 13:36:23 UTC
мені все одно, скільки разів ви були і де.
мені не все одно, що інфраструктура у нас завжди прив'язана не до необхідності, а до показухи. бажаєте надалі перебувати на позиції плебса - будь-ласка.
крім того, я не прихильник футболу і всього цього золотого ажіотажу довкола нього, який перетворив його зі спорту на суто комерцію з покупкою і продажем людей, як поголів'я худоби. але це питання я навіть не зачіпаю.

Reply

tumarkin October 10 2011, 13:42:06 UTC
> мені все одно, скільки
Мене подібні патерни завжди дуже дратували. Казати "мені все одно" по відношенню до думки співбесідника - це вкрай погана та неввічлива тактика. Тому дискусію зі свого боку завершую. Ла реведере.

Reply

zzzulfiya October 10 2011, 13:50:39 UTC
ви дебіл? при чому тут ваша думка як співбесідника. ви своє особисте протиставляєте загальному, колективному інтересу. Що стадіон не завадить, ніхто не сперечається, але треба виходити із міркувань, що найперше необхідно для суспільства - показуха і шоу чи медицина, наприклад?

Reply

tumarkin October 10 2011, 13:53:14 UTC
Ви в цій гілці вдруге вийшли за межі дозволеного. Може, достатньо?

Reply

zzzulfiya October 10 2011, 13:59:29 UTC
а в кого я маю просити дозволу? уж нє ви лі будете мені дозволяти чи не дозволяти висловлюватись?
паче я не циклюся на вашій особі, мені дійсно байдуже, де ви буваєте, і що ви їли на обід супротів загалу людей.
я вам пояснюю, що саме мені не байдуже, і що мене зачепило, а ви намагаєтесь зі мною сваритись.

ось у мене виникло питання:
чому автори цієї спільноти постять настільки заангажовані репортажі? для цього у нас є піар-служби при всіх причетних до "розпилу і відкату" - хіба їх недостатньо?
чи може, ця спільнота їм допомагає за угодою?
і до речі, ви тут кого представляєте - громадянина Тумаркіна, народ України чи спільноту "наш_кієв"?

Reply

alik_zubr October 13 2011, 11:08:50 UTC
в цій спільноті пости розміщують не тільки автори "Нашого Києва", але й блогери, які не мають відношення до редакції - звичайно, з дозволу модераторів (якщо модератор вважає даний репортаж цікавим). коментарі до фотографій ми залишаємо без змін - вони являють собою особисту думку людини, яка постить цей матеріал. адже це саме спільнота, тут підхід редакції більш демократичній, ніж до авторських матеріалів для власне сайту "Наш Киев".

Reply

tumarkin April 28 2020, 16:59:16 UTC
Круто. Двічі мені нахамили в треді (при тому, що я на подібне явно не заслуговував) - а я "намагаюсь з вами сваритись".

Reply


Leave a comment

Up