ВП «Управління справами» ДП «НАЕК «Енергоатом» 31 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Анкл Сем» (ресторан «Sam’s Steak House» на вул. Жилянська, 37) на послуги громадського харчування вартістю 775 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
«Енергоатом» замовив на один рік організацію обідів, банкетів, фуршетів в своєму офісі по вул. Вєтрова, 3 з повним ресторанним обслуговуванням.
Святковий банкет повинен складатись з холодних закусок, салатів, гарячих страв та десертів. В меню мають бути млинці з червоною ікрою, шашлик з тигрових креветок, яловичина на кості у винному соусі, гусяча грудинка з брусничним соусом, лосось з трав’яним соусом, стейк із сьомги на грилі.
Святковий банкет «Енергоатому» орієнтовно повинен складатись:
1. Холодні закуски:
- асорті домашнє - домашня ковбаса, курячий рулет, буженина, гірчиця, хрін;
- асорті рибне - сьомга, масляна, палтус, лимон, масло;
- асорті сирне - «Мармуровий», «Радомир», сир зі спеціями, виноград, грецький горіх
- асорті «соління» - огірки, помідори, морква, капуста, гриби, свині вуха
- асорті свіже - огірки, помідори, перець болгарський
- асорті - петрушка, кріп, кінза, базилік, цибуля зелена
- картопля відварна, оселедець, цибуля
- баклажани фаршировані бринзою та кропом
- яловича вирізка, сир “Пармезан”, каперси, соус, лимон
2. Салати, овочі:
- картопля, морква, цибуля, горошок, огірки
- салат «Айсберг», куряче філе, сир, сухарі, помідори, соус
- мідії, креветки, кальмари, авокадо, помідори, пекінська капуста, соус
- сир «Фєта», огірки, помідори, перець, маслини, оливкове масло
- помідори, сир «Моцарела», базилік, оливкове масло, соус
- авокадо, помідори чері, кедровий горіх, синя цибуля, оливкове масло, лимонний сік
- салат «Рукула», салат «Фрізе», салат «Лоло-Роса», чері, яйця, морський коктейль, оливи, картофельні чіпси, оливкове масло, сіль, перець, лимонний фреш
- салат «Рукула», філе індички, огірки, печериці, оливкове масло, сіль, перець, лимонний фреш
3. Гарячі страви:
- палички сиру «Моцарелла» обсмажені до золотої скоринки з соусом
- млинці з червоною ікрою
- жульєн курячий з грибами
- баклажани з помідорами та сиром «Моцарелла»
- деруни з грибами
- шашлик з тигрових креветок, чері, бекон с/к з соусом
- шашлик свинячий
- шашлик з яловичини
- шашлик з баранини
- шашлик курячий
- люля-кебаб
- окорок яловичий запечений
- яловичина на кості у винному соусі
- гусяча грудинка з брусничним соусом
- куряче філе фаршироване грибами і чорносливом
- лосось з трав’яним соусом
- стейк із сьомги на грилі
- овочі-гриль
- картопля по-селянськи
- картопля по-домашньому
- картопля запечена з сиром та вершками
- картопля відварна з кропом
- рис з овочами
4. Десерт, тістечка або торти.
5. Фрукти.
6. Прохолодні напої, соки, кава, чай, вершки.
Для організації обідів, банкетів, фуршетів в приміщенні ДП НАЕК «Енергоатом» по вул. Вєтрова 3 Виконавець зобов’язаний: надавати послуги фуршетів з повним ресторанним обслуговуванням, забезпечення обладнанням та інвентарем, а саме:
- посуд фарфоровий, скляний, скатертини;
- столи, стільці;
- серветки, чохли на стільцях, та інше;
- художнє оформлення столів.
При проведенні всіх заходів - обслуговуючий персонал не менше 1 офіціант на 20 осіб.
Опубліковано на
НАШІ ГРОШІ.
Коментарі приймаються.