Сьогодні отримала комплімент від чоловіка - казав, що моя зупка як ресторанна.
А я сьогодні вперше використала приправу "До доброго борщу". Аромат та смак горошкової зупи став дуже насиченим та чудовим. Тяжко навіть описати. Колись давно, як тільки у нас з'явилася імпортна вегета, я завжди її купувала і додавала чи не до всіх страв, так вона мені подобалася. Навіть просто їла потрошки з пачки. Та в її складі є глутамат, і з часом він так мені приївся, що я перестала купувати вегету. От подивилася тільки що її склад в вікіпедії - солі 56%, глутамату - 15%, сушені овочі - всього 15%. Тепер же у мене є чудова приправа, у складі якої ні солі, ні цукру, ні того надоїдливого глутамату, що його тепер відчуваю у багато чому. У приправі "До доброго борщу" тільки: насіння гірчиці, лавровий лист, запашний перець, сушена цибуля, сушений часник в гранулах, подрібнений чорний перець, сушений кріп, пастернак, морква сушена, сушена петрушка.
Приправа "Хлібо-булочка" також сподобалася, хоч я і не дружу з тістом. По ідеї ця приправа до дріжджового тіста, я понюхала і вирішила спершу додати до яєшні. Всім сподобалося. Тепер додаю її також і до підливок і м'ясних страв. Донька, яка ніколи не їла підливки з печінки, понюхала, сказала "Мммм. Курочка" і погодилася спробувати, їй сподобалося, з'їла усе. Склад такий: кардамон, коріандр, пажитник, мускатний горіх, кмин.
В наступне замовлення на початку квітня обов'язково замовлю решту спецій від шеф-кухаря Калініна.