На фітнесі вчать не тільки фізичній активності, а й правильному здоровому харчуванню. Цукор та солодощі тепер намагаюся зовсім не вживати, хіба деколи трошки. Також заборонили нам вживати фабричні майонези та кетчупи, що цілком логічно - корисного в них небагато, а калорій і усіляких непотрбних організму додатків неміряно. Кетуп замінила томатною пастою, в складі якої тільки помідори. Майонез можна було б робити домашній, але вдома окрім мене його ніхто не вживає. А для себе одної робити його не бачу сенсу - домашній так довго не простоїть, як куплений.
Найпростіше замінити майонез у овочевих салатах. Замість нього додаю сметану або олію.
А от що робити, якщо любиш форшмак із рибної консерви? Мій лайфхак для всіх салатів, у які йде варене яйце: яйця варю 5 хвилин, щоб жовток залишався рідким. Крім цього додаю в салат трошки олії та гірчиці.
Смачного!