Nov 06, 2011 10:46
Широко розрекламовані імпортні і наші йогурти в пластикових стаканчиках з майже безмежним терміном зберігання не купую принципово. На смак деякі з них мало відрізняються від мила, порції мікроскопічні, а коштують... Робити йогурт можна і самому дома, декілька разів робили, але є з ним трошки мороки. Потрібно кожен раз залишати трохи закваски і доливати до неї кип'яченого молока. Якщо про йогурт забути, знову приходиться шукати закваску. Тому довіряю місцевому виробнику, що розливає йогурти в м'які півлітрові пакети. Те, що туди таки додають справжні фрукти чи ягоди, можна пересвідчитися - в йогурті попадаються, наприклад, полуничні кісточки. А наявність живих бактерій довелося нещодавно виявити дуже легким способом - забуванням пачки йогурта на пару днів на теплій кухні. Пачка надулася так, що мало не тріснула. Нажаль, зараз у складі цієї марки з'явилися ароматизатори, ідентичні натуральним, буду шукати без них.
українське,
реклама,
йогурти,
діти,
молоко