Ежегодное Послание Президента Украины

Jun 08, 2013 14:34

http://www.president.gov.ua/docs/poslannia2013.pdf

Про внутрішнє та зовнішнє становище України в 2013 році

Цитатник.
"
Політика реформ уже принесла позитивний ефект. В Україні вдалося стримати негативний вплив європейської депресії 2012 р. У багатьох країнах Європи рівень життя населення суттєво знизився. В Україні вдалося цього не допустити.

Зміни відбувалися не лише у соціально-економічній сфері. Одним із  вагомих досягнень курсу модернізації став динамічний розвиток громадянського суспільства в Україні. Посилюється вплив громадськості на прийняття державних рішень. Створено новий механізм забезпечення прозорості та відповідальності влади, закладений в Законі про доступ до публічної інформації."
стр.17

"Стратегічна мета і сутність нової Програми полягають не тільки в тому, щоб прискорити зростання макроекономічних показників. Це важливе, але підпорядковане завдання. Її основна мета - змінити саму модель соціально-економічного розвитку України, перевести національну економіку на рейки інтенсивного випереджального зростання за рахунок впровадження інновацій, розкриття інвестиційного потенціалу.

Прискорення розвитку національної економіки дасть можливість продовжити послідовний курс на підвищення рівня добробуту наших громадян. У 2013 році основним пріоритетом стануть соціальні інвестиції у майбутнє, у тих, хто будуватиме і розвиватиме Україну впродовж ХХІ століття."
стр.19

..................
Похоже, Украина превращается в бизнес-инкубатор. 20 лет мы не знали, что строят. Проясняется.
Только почему-то КАЧЕСТВУ и ОТВЕТСТВЕННОСТИ кадров мало внимания уделяют. К чему бы это?
......................
Для справки:

Бизнес-инкубатор - это организация, занимающаяся поддержкой стартап-проектов молодых предпринимателей на всех этапах развития: от разработки идеи до её коммерциализации.

Украина. Послание Президента.

Previous post Next post
Up