Ірина Ніка #читаємо_в_голос

Sep 27, 2020 21:56

Сьогодні день, коли скажені і уже голодні ідіоти товчуться в коментарях під фото найкращого президента за всю нашу постсовкову історію.
Панове пенсіонери, які отут зараз за зеленського вмирають. Ви взагалі в курсі останніх економічних показників нашої країни ? Ви собі хоч трохи розумієте, що буде з вашими пенсіями в умовах анонсованого підвищення комуналки в рази, скорочення субсидій, додруку мільярдів гривень та відмови МВФ в очікуваних траншах? Ви хоч розумієте , що якщо у вас немає дітей, які мають прибуток в валюті, вас чекають смітники ? А якщо закриють кордони, то на смітниках шукати їжу ви цілком зможете і з дітьми? У вас хоч якийсь інстинкт самозбереження залишився ? Чи тільки інстинкт на кожен факт недієздатності голого клоуна волати " а вот ваш Порошенко!!!!". Воно вам поможе конати від голоду?
Матері-одиначки, ну що, Вова вам додав ?
Далекобійники, ну ви в курсі яким сміттям під колесами найвеличнішого ви є.
Тим кому на вареник і цибулю не вистачало - вже вистачає ? Чи вже й не треба ?
Ті, хто думав телевізором. Ви помітили , що в гаманці вашому пустка, ціни ростуть , безробіття росте, в лікарнях краще ставлення до швабри, ніж до вас, а Мосійчучка гімна в рот набрала і у нас " всьо харашо".?
Свідки відпустки на Мальдівах, ви вже назбирали собі у папочку фоток нашого главгімна з Турції, Канади, Оману, фонтану??
Свідки дорогої комуналки - ну що, блядь, носите дешевий газ відрами, а світло кишенями ?
Свідки свинарчуків, ротердамів та інших ліпецьків - ну як воно бути живими клавішами під пісюном найвеличнішого?
Недорогенькі- ви просто бляді, хто дешева, хто дорога, але бляді . Якщо завтра ви усі вмрете поганою смертю, то післязавтра країна від цього дуже виграє. Як воно жити таким гімном ?
Арміє, як воно мати головнокомандуючим сцикуна рояльного , знову їсти гімно і платити штрафи за свій захист?
Як воно вам всім, спостерігати знову і знову таке позорисько і при цьому ще мати охоту відкривати писок ?
https://www.facebook.com/a.chto.tam.u.pp/posts/775110226657821

СУКИ!!!, хроника прозревания, бляди, пиздец

Previous post Next post
Up