Vårstök och kameradrömmar

Apr 15, 2010 22:43



Mitt sovrum och min lägenhet överlag är stökigare än någonsin. Och det är smutsigt. Dammigt. Nu när solen skiner in ser man all skit så mycket tydligare. Jag begriper inte hur det kan bli så dammigt så fort i den här lägenheten. Jag vill VÅRSTÄDA! Jag vill fixa allt. Fönster, skåp och luckor, lister, element, lampor... Som en riktig flyttstädning, fast utan flytt. Men när ska jag hitta tid? Och energi? Dagarna försvinner innan jag ens hinner vakna numera. Jag borde vara pigg nu med allt ljus, men inte då.

Imorgon ska jag försöka börja med badrummet och kanske köket. Efter allt plugg. Sen kommer Danne sent på kvällen ^__^



Ludde var så rolig idag. Han blev av någon underlig anledning väldigt förtjust i körsbären på mina strumpor och tuggade och slickade på dem. Han ville aldrig sluta heller! Det kittlades något enormt XD Älskar kaniner! ♥

Jag fick min deklaration för ett par dagar sedan. 7220 kr ska jag ha tillbaka på skatten! :D :D Jag fick rätt mycket tillbaka förra året också, men då var jag tvungen att betala tillbaka det mesta till Försäkringskassan för att jag fått för stort bostadsbidrag. I år borde jag däremot inte behöva betala tillbaka så mycket, eftersom jag knappt fick något bostadsbidrag förra året p.g.a. att de tyckte att jag redan fått (mer än) tillräckligt. Jag hoppas därför på att få behålla det mesta den här gången :D

Det finns mycket som jag skulle behöva använda dem till, men eftersom det är rätt mycket pengar har jag tänkt spara dem till... en digital systemkamera! ^__^ Jag har velat ha en i ett antal år nu, och de har ju verkligen gått ner i pris. Jag kan nog få en riktigt fin kamera för under 10 000 kr. Jag har haft min nuvarande kamera i över fem år nu och även om jag älskar den känner jag mig en aning begränsad av den.

Iiih! Ju mer jag tänker på det här desto bättre känns det. Kanske kan jag köpa en systemkamera om ett halvår. Det vore helt magiskt.

^_______^

cleaning, dreams, rabbits, photography, svenska, ludde, money, photos

Previous post Next post
Up