" ... серед скла, сірих стін... мало мрій і свободи... " К.

Oct 30, 2008 08:27


... Знаєте - я ніколи не любив економіки,  - ще з часів школи стосунки з цією наукою в мене не склалися. Не те,  щоб я зовсім там ні в чому не петраю... просто час від часу ( і в університеті в тому числі), в мене виникало враження, що ця наука - це плід чиєїсь хворої фантазії, яка створена для того, щоб затуманювати людям мізки... Щоб закрити людям очі на речі очевидні, і від того прості і зрозумілі. Але потім емоції відходили, і я розумів, що все нормально... Але від того ні економікою, ні філософією пана Гегеля ніколи змістовно не цікавився. От і зараз - не те,  щоб я нігілст і пофігіст, але.. пости у своїй френд-стрічці про економічну кризу я оминаю. Читати і осягати речі,  до вирішення яких ти не маєш жодного відношення (ситуація гірша, ніж у політиці... - бо там, до прикладу, вбивство..Тимошенко певні системні зміни точно викликало б...), мене не впирає.  Але повертаючись до речей банальніших, скажу - сьогоднішній ранок  і  моя коротка розмова з банкоматом, переконали мене - на цій роботі я опинився випадково і зовсім не в тему, сука!... Приблизно так починаються хрінові дні. Коли вони починаються із зруйнованих планів.
____________________________________________________

.... Вчора втретє ходив у наш кінотеатр "Промінь". Вперше там на презентації фільму "Мамай", вдруге - на концерті гурту "Король и Шут" (до слова, 8 листопада вони презентують у тому самому залі свою нову платівку). І от вчора, в менш ніж на половину заповненому залі, я дивився "Адмірала" - емоційну, драматичну сагу про білих, з елементами голівудських замашок, російськими паршивенькими акторами, сценами кохання та жертовністю в боротьбі за свою вітчизну. Фільм, якщо чесно, таки справив на мене враження. Якісний? Однозначно. Масштабний? Більше ніж. Реалістичний? Звичайно. Білих я не підримую, і Колчак для мене персона на історичній арені мутна, але... ненависть до червоних гнид пройняла мене ще більше. Хоча, так чи інакше, список тих, хто гнобив коли-небудь українців, буде вічно актуальним в плані історичної справедливості, білі вони чи червоні. Чекаю не дочекаюсь якісного українського історичного кіно....

.... Розчарування осені - новий альбом гурту "Бумбокс" "lll". Є варіанти, що я просто ще не проникся до кінця новим релізом гурту, але щось мені видається, шановні, що втратили хлопці кураж... Ту геніальну простоту, яка присутня в попередніх платівках команди. Дуже сіренькі, невиразні пісні, які мене абсолютно не пробирають за живе. Так, як це було колись... Що ви скажете, бо якось так не по собі... після такого довгого часу очікування,  чути от таке... ( ? ) Сподіваюся,  хлопці в майбутньому ще встигнуть потішити мене кращими своїми доробками...()

... Натомість, відкрив для себе російський гурт "Братья Грим", які свого часу мене так дратували своїми хітами із колонок радіоприймачів. Легкий, позитивний поп-рок, і.. ще жодного разу аж три альбоми одного гурту не опинялися в мене в одному плей-листі плеєра. Є щось у цих хлопаках такого, що піднімає їх над іншими... Над тими, хто так і не зміг переступити планку нафталінового російського року. Ну і ... простота - майже завжди геніальна. Хоча - геніальність і сучасна рок-музика - речі давно не сумісні..)
__________________________________________________

... Одна давня інет-знайома із міста Рівне. Гарно працює з фото, гламуром і собою..)


антисистемність, кіно, креатив, музика

Previous post Next post
Up