2010. Підбиття підсумків.

Dec 25, 2010 14:25

 Традиційно, наприкінці кожного року, підбиваю підсумки: що я зробила, чим мене здивувало життя, що в ньому з"явилося нового, а чого я позбавилася...

цей рік видався дуже складним. головними змінами, як на перший погляд, стали зміни в роботі - невідомо що в Острові Свободи, довгострокові скандали, нова робота в Політсовєте, зникнення Політсовєта взагалі...
останні декілька місяців в мене було багато часу для роздумів. з одного боку здається, що це - дуже довго. але я вдячна долі, що цей час я просиділа вдома. бо багато чого зрозуміла.

звісно, час від часу я намагалася знайти якусь роботу, були навіть 2 спроби влаштуватися, але успіхом вони не увінчалися. і зараз я вже розумію, що дуже добре, що так сталося. бо так мало бути, і там мені точно не місце, бо варта кращого ))

головне, що сталося в чьому році - я дуже подорослішала. ті труднощі, з якими я зіштовхнулася по роботі, багато чому мене навчили. ні, я не перестала ідеалізувати людей і цей світ взагалі, але певні висновки про людей та взагалі про цей світ зробила )
а ще в мене змінилися пріоритети. якщо раніше я тільки й думала, що про роботу, то тепер в мене на першому місці сім"я. і це я зрозуміла мабуть завдяки моєму племіннику, якому нещодавно виповнився один рік. я зрозуміла, що головне в житті - це сім"я та діти )

якщо раніще мені постійно хотілося бути в центрі подій, постійно ходити на вечірки та розважатися, то зараз для мене кращий відпочинок - це прогулянка з улюбленою сестричкою та дитиною. і, звісно, просто проведення часу з племінником. бо діти здатні подарувати щастя, яке не може подарувати ніхто в світі...

якщо раніше я думала про гіперактивне життя і не проводила вдома жодного вечора, то зараз стала дуже домашньою, гуляю 1-2 рази на тиждень. і це мені справді подобається. мабуть, дійсно дорослішаю :)
і це подорослішання - найкраща подія в моєму житті.

а ще одна з головних подій це те, що я нарешті звільнила своє серце :) просто відпустила своє довготривале минуле. і стало так легко-легко. хоча зробити це було важко. але воно того варте :)

тому, 2011 рік насправді починаю з чистого аркуша :) з вільним серцем, з новою роботою, можливо - навіть в іншому місті. життя покаже! :)
Previous post Next post
Up