Увага! В Запоріжжі забороняють святкувати День Незалежності України!!!

Jul 29, 2010 22:45


СЛАВА УКРАЇНІ!!!

дуже довго не заходила, але часу було обмаль через насичену роботу.

Повернутися мене примусив випадок, який стався в Запоріжжі: патріотам та націоналістам міста заборонили проводити святкову ходу на честь Дня Незалежності України. Крім того, заборонили й проводити мітинг.

Причина - ніби ще в травні Партія регіонів "зарезервувала" головний майдан міста - Фестивальний, для проведення свята.

при цьому, всі чудово знають, що всі патріоти та націоналісти міста 24 серпня проводять ходу, яку завершують саме на майдані Фестивальному.

Крім того, патріотам заборонили проводити навіть будь-який мітинг: після того, як вони подали заявку на проведення мітинга на бульварі Шевченка біля мерії Запоріжжя, одразу зустрічну заяву подали комуністи, після чого обом сторонам заборонили проводити будь-які акції.

Проблема в тому, що й комуністи, і регіонали навіть попри заборони суду можуть організувати свої заходи: в них є свої народні депутати. а, як відомо, жодний суд не може заборонити зустріч нардепа з виборцями. Крім того, в цих сил є свої інформатори в міськраді, які одразу сповіщують їх про те, що запорізькі патріоти подали якусь заявку на акцію. таким чином, все одразу блокується.

вперше в історії Запоріжжя нам заборонили проводити ходу на честь Дня Незалежності.

крім того, як стало відомо від дуже достовірних джерел, силовим структурам та судам дали завдання будь-яким чином блокувати всі заходи проукраїнських сил.

до речі, ціми днями в Запоріжжі повинен бути пройти автопробіг пам"яті загиблих при вибуху ДніпроГЕСа, але навіть автопробіг провести не дозволили: зустрічну заяву на той самий час та в тому самому місці подали комуністи. в результаті, суд заборонив проводити заходи обом силам.

З.І.: заявку на проведення ходи подавали запорізька обласна організація ВО "Свобода", КУН, УНСО, НЕБО.... тобто, низка націонал-патріотичних партій та організацій.

як на мене, юлокування будь-яких акцій в ДЕРЖАВНІ свята - це нонсенс. тим паче, хода завжди проходила спокійно, і ніяких непри\мностей не було.

прошу особливу увагу звернути на це журналістів, які можуть поширити цю інформацію в інтернеті та своїх ЗМІ.

я готова надати всі необхідні контакти обох політичних сил та чиновників.

крім того, зараз знаходжуся у Львові, і буду тут до завтра, 23 серпня, до 18.00, - до цього часу готова зустрітися з журналістами, щоб детально пояснити ситуацію, що склалася.

24 серпня буду в Києві, тому готова всю інформацію передати особисто київським журналістам. до того ж, буду в Києві на прес-конференції Юлії Тимошенко, і після того готова поділитися всім, що вам необхідно.

мої контакти: (095)230-18-77

Дуже прошу всіх небайдужих підтримати Запоріжжя в цій складній ситуації!!! Наперед дякую за допомогу.

З.І.І. вибачте, що вийшло сумбурно, просто нмоцій дуже багато і ситуація реально страшна: раніше нас ніколи так не притискали. примнайні, в такі свята.
Previous post Next post
Up