ПРОФЕСІЙНЕ ПОСМІХОВИСЬКО ПРЕЗИДЕНТ З ЙОГО НАРОДОМ

May 20, 2019 23:03

Так, знаю, що в запорєбрікє окропом пообсцикалися від верхнього фото, порівнюючи непорівняльне і заздрячи людській подобі зовнішньої форми того що сьогодні змінилося у нас, з тим, що не змінюється 20 років поспіль у них.
Зовні, так, подібно до людей. Так само подібно, як к@цапосвітоглядне телемило "Свати" подібне до реального життя, а кому цей ерзац не подобається, ті, як толерантно сказав у одному з відеозвернень наш вжепрезидент - "я не могу сказать от себя, я же человек вроде из культуры. Так скажет один из /моих/ образов, знакомый всем, Василий Голобородько:
-"А вы все остальные, злодеи, идите в ж*пу" ©.
І в своїй інавгураційний промові, цей вжепрезидент, може сплановано, а може навіть і несвідомо, але примудрився показати, що в дупі він має ту Україну ментально з ії найновішими законами включно формально, перейшовши з мови на язьік і вже точно не по заздалегідь написаному звинувативши у розколі не таких як він, котрі розколюють країну вважаючи за норму звернення до однієї частини країни українською, а до іншої - російською, а того скотиняку, котрий сказав, що і на Донбасі також розуміють українську і тому можна і до них звертатися державною.
Сумно навіть подумати, що таке професійне посміховисько може нам накєрувати.
І дай Боже, щоб я був неправий.


отож

Previous post Next post
Up